Home
MR Industrielijm

 

Webwinkel
Gebruiks-aanwijzing
Waarmee kan ik wat lijmen?
Prijslijst
Home

 Metaal lijmen  LIJM VOOR GLAS, KERAMIEK, AARDEWEK, RUBBER

 

 

 

        Vulstof om gaten en kieren op te vullen

 

 

      Activator voor het sneller doen reageren van de lijm.

 

       Primer om te helpen pp, pe ,teflon, pom en siliconen te lijmen

 

 

       Ontvetter

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

      

 

 
Industrielijm.nl

 

Artikelomschrijvingen;

MR Industrielijm:

 
Deze industriekrachtlijm is verkrijgbaar in dunvloeibare en dikke uitvoering en is uitermate geschikt is voor hobbyisten, doe-het-zelvers, auto-industrie enzovoorts. Iedereen kan deze lijm gebruiken voor bijv. rubber op rubber, rubber op metaal, schoenzolen, keramiek, aardewerk, porselein, abs, pvc , carbon en vele andere materialen.

Voor rubber en rubber op metaal is deze industriekrachtlijm mede door zijn snelle verlijming en enorme hechting ook op rubber de ideale oplossing, denk hierbij aan het verlijmen van o-ringen, schoenzolen, raamrubbers, deurrubbers van koelkasten diepvriezers, auto's etc.

De MR Industrielijm is minimaal 10 x sterker dan  secondenlijm en veel prettiger en gemakkelijker in gebruik, kenmerkend is niet alleen de snelheid waarmee gewerkt kan worden en de sterkte. maar ook dat nog met de materialen geschoven kan worden, voordat men hem definitief aan- drukt of draait.

De te lijmen materialen kunnen duurzaam en moeiteloos gelijmd  worden. Mengen is niet nodig. De dunvloeibare lijm is het meest geschikt voor gladde oppervlakken en de dikke uitvoering is meer geschikt voor oneffen en poreuze  oppervlaktes.

De inhoud van een flesje Industrielijm is 10 of 28 gram, terwijl de inhoud van een flesje secondenlijm meestal 2 of 3 gram gram is.

Gebruiksaanwijzing;

Industrielijm XXL:

 Minimaal 6x sterker dan de andere Industrie/seconde lijmen!
* 10x hogere slagkracht dan dikke/dunne industrielijmen!
* Temperatuur bestendig van - 100 ºC tot + 185ºC!
* 100%
MR Industrielijm XXL
*  watervast!
* Ook voor het verlijmen van rubber op staal/aluminium!
* Handvast NA 45 SECONDEN EN HEEFT EEN VISCOSITEIT VAN 3000 cps dat is UNIEK voor  deze dikte van lijm!
* 1 jaar garantie op het uitdrogen van de lijm NA gebruik!
* Rechtopstaande delen verlijmen zonder dat de lijm naar beneden druip
t.

Gebruiksaanwijzing;

 

MR UV-Lijm:

GLAS en KRISTAL lijmen, maar ook METAAL op GLAS LIJMEN. 

De lijm hardt uit bij uv-licht van een uv- lamp of het zonlicht, de lijm is en blijft glashelder.
Met deze lijmen kan bijv. glas op glas, glas op metaal, glas op kunststof ( geen pe/pp ) gelijmd worden en is ook zeer geschikt voor het verlijmen van plexiglas en kristal.

Lees meer over onze uv-lijm

MR Filler:

Maakt het mogelijk om samen met de MR Industriekrachtlijm, niet sluitende delen perfect te verlijmen.
De MR Filler is ook zeer geschikt om de te verlijmen delen op te vullen en na 8 uren (5 minuten met gebruik van de MR Activator) af te schuren en over te schilderen.

Gebruiksaanwijzing;
 
 

MR Activator :

Door Activator te gebruiken harden de de lijmen  ongeveer10 maal sneller uit.
Ook de Filler heeft met de Activator nog maar 5 minuten nodig, teven kunt u de activator gebruiken op plekken waar zich ongustige omstandigheden voor doen, bijv. door moeilijk te verlijmen materialen  of ongunstige omstandigheden..

De MR Activator is verkrijgbaar in handige spuitbus-uitvoering en in een 10 ml. verpakking met een kwastje en pipetje..

 

 

Gebruiksaanwijzing:


MR PE/PP Primer :


Door de te limen delen eerst in de primer te zetten is het mogelijk om de kunststoffen Polyethyleen en Polypropyleen zeer sterk te verlijmen.

Gebruiksaanwijzing;

 

MR Ontvetter :

Om een perfecte lijmverbinding te maken is het noodzakelijk om de te lijmen delen goed te ontvetten met Aceton of MR Ontvetter.

Gebruiksaanwijzing;
 

MR Lijmoplosser :

Is geschikt voor het oplossen van alle industrielijmen/secondelijmen zonder in de meeste gevaallen uw materialen aan te tasten.

Gebruiksaanwijzing;

Professionele Doseernaaldjes:

MR Doseernaaldjes
- kunt u op iedere plaats de juiste hoeveelheid lijm aanbrengen.
 De doseernaaldjes zijn voor eenmalig gebruik, voor meermalig gebruik kunnen wij u de
Professionele Doseernaaldjes aanbevelen, welke u na gebruik schoonmaakt met of in aceton.

Gebruiksaanwijzing;

Industrielijm Elastic:

Heeft als een van de weinige lijmen de unieke eigenschap, dat hij elastisch is en blijft, waardoor hij bijvoorbeeld zeer geschikt is voor het verlijmen van rubber op rubber en rubber op diverse materialen, bijv. metalen, kunststoffen, hout etc. ( geen pp/pe ) het reparen van schoenen, o-ringen, raamrubbers, deurrubbers en nog vele andere verbindingen, verder is de lijm ook geschikt voor, leer etc.

Gebruiksaanwijzing;

 

 

  ©1998-2018 Industrielijm.nl  |  Alle rechten voorbehouden.

  Onze krachtige lijm is zeer geschikt voor het verlijmen van bijv.: keramiek, porselein, porcelein, maquettebouw, pvc,abs,rvs,polystone, steen, trespa, metaal, ijzer, ijzer op metalen, kunststoffen,koper, messing, gietijzer,rubber op ijzer, runner op metaal, aluminium, rubber op aluminium,glas,glas op aluminium,aluminium op glas, glas op steen, metaal op glas, glas op metaal, rubber op metaal, roestvrijstaal, rubber op roestvrijstaal,rubber op rvs, rubber op glas,rubber op hout,abs,carbon, porselein, porcelein, aardewerk,steen, en voor polyprophylenen en polyethylenen hebben we ook een oplossing.We hebben lijm voor aluminium,rubber, hout, rubber,metaal, aluminium, glas,abs, carbon, roestvrijstaal, rubber op aluminium, rubber op glas, keramiek,porselein, aardewerk, pvc, trespa enz. onze lijm is ook de modelbouw en hengelsport.


 

 

 

 

 

TEL:0515-575675