MR Industrielijm
  
CategorieŽn
Alle  Producten Meer
UV-Lijmpakket 10 gram
UV-Lijmpakket 10 gram
Ä39,95
Ä36,95
Privacy en bedrijfsinformatie Privacy en bedrijfsinformatie
Privacy
Industrielijmm.nl noch MR Promotions v.o.f., zal uw gegevens doorspelen aan derden. Creditcardgegevens worden nergens opgeslagen. Betalingen via Paypal worden afgehandeld direct via de servers van Paypal. Inschrijven op de nieuwsbrief gebeurt op vrijwillige basis, uitschrijven is mogelijk door aanpassing van uw gegevens. Uw gegevens zullen alleen door MR Promotions v.o.f. en de direct hieraan gelieerde bedrijven gebruikt worden om u op de hoogte te houden van relevante aanbiedingen en nieuws.

Bedrijfsinformatie
Industrielijmm.nl is een internetwinkel gespecialiseerd in het leveren van lijm en aanverwnte artikelen. Wij leveren alleen via internet, telefonische bestellingen en directe verkoop op diverse beurzen.

Industrielijm.nl is een webwinkel van MR Promotions v.o.f. , geregistreerd bij De Kamer van Koophandel Leeuwarden onder nummer 01041798. Het is ook mogelijk om uw bestelling bij ons op te komen halen (dit bespaart u de verzendkosten) Neem wel van tevoren even contact met ons op om te kijken of het door u bestelde artikel op voorraad is.

Ons vestigingsadres is:
MR Promotions v.o.f.
Industrielijmm.nl
Turfkade 2
8701 JK Bolsward
Telefoon 0515 - 575675
Fax: 0515 - 573918

.
Volgende

Copyright © Industrielijm.nl | Hosted by HostingExpress