MR Industrielijm
  
Categories
What's New? more
MR Geleidende Zilverlijm
MR Geleidende Zilverlijm
17,25
KNEEDBAAR METAAL 56 gram 10,95  
  

KNEEDBAAR METAAL/STAAL is super gemakkelijk te verwerken , en ideaal is voor het lijmen en afdichten van alle staalsoorten zoals o.a.GIETIJZER, ALUMINIUM, SMEEDWERK, maar ook voor reparaties in en om het huis, schuur, auto, boot en caravan, zoals lekkende waterbuizen, radiatoren, water- en benzinetanks, scheuren in metaal, steen, beton, hout, keramiek, porselein en diverse kunststoffen. Ook is Kneedbaar metaaal het ideale middel voor het dicht maken van verkeerd geboorde gaten, het gladmaken van lasnaden en reparaties van scheurtjes in gegoten metalen. Ook is er MR Kneedbaar Aluminium, dit heeft een betere hechting op aluminium en is lichtgrijs van kleur.

Niet geschikt voor polyethyleen, polypropyleen, (siliconen)rubber en P.T.F.E.

Gebruiksaanwijzing:
De te gebruiken hoeveelheid afknippen en kneden totdat er een gelijkmatige kleur ontstaat en het materiaal warm wordt, aanbrengen en even stevig aandrukken 20-30 minuten laten uitharden en het materiaal is verlijmd, na 8 uur uitharding is schuren, en boren mogelijk. MR Kneedbaar Metaal is ook onder water aan te brengen.

Temperatuurbestendigheid van - 100 C tot ongeveer + 90 C , waarbij moet worden aangetekend dat bij een temperatuur van plus minus tussen 9o en 180 C het materiaal geleidelijk zacht gaat worden en kan verkleuren, na afkoeling zal het dan meestal zijn vaste vorm weer aannemen, dus voor zeer korte piekbelastingen meestal geen probleem.
Boven de 180 C. niet bruikbaar.

Direct na gebruik de handen wassen met water en zeep! 

For more information, please visit this products webpage.


Customers who bought this product also purchased
Industrielijm  10 gram met kwastje
Industrielijm 10 gram met kwastje
Lijmverwijderaar 10 ml.
Lijmverwijderaar 10 ml.
Doseertuitjes ( 10 stuks )
Doseertuitjes ( 10 stuks )
Industrielijm XXL 20 gram
Industrielijm XXL 20 gram
MR Reparatietape 10 meter
MR Reparatietape 10 meter
Doseernaaldjes Professioneel ( 4 stuks
Doseernaaldjes Professioneel ( 4 stuks

Copyright © Industrielijm.nl | Hosted by HostingExpress