Glas, plexiglas of kristal lijmen met secondelijm is niet ideaal, dat kan ook gemakkelijker, snel, onzichtbaar en altijd glashelder met MR Uv-lijm.

Waarom geen glas  of kristal lijmen met industrielijm/secondelijm?

Glas lijmen met secondelijm is geen goede oplossing, omdat deze vroeg of laat weer los laat door vocht of temperatuur verschillen.
De beste methode is het gebruik van de Speciale Glaslijm ( uv-lijm ), deze lijmt erg snel, blijft altijd helder en is meestal sterker dan het materiaal zelf, de lijm hardt pas uit als er uv-licht bij komt, dus tot dat moment kun je de delen op de juiste plaats brengen, bovendien blijft de verbinding altijd glashelder.

 

Wat heb je nodig om glas op gas of metaal op glas te lijmen?

Het enige wat u erbij nodig heeft is de glaslijm ( uv-lijm ) en uv-licht ( zonlicht ).Nu hebben we in Nederland niet altijd goed zonlicht, daarom zijn er uv-lampjes verkrijgbaar, die erg handig zijn en de lijm snel doen uitharden.

Een groot voordeel is . dat de lijm pas begint uit te harden als er uv-licht bij de lijm komt, je kunt dus net zo lang schuiven tot de delen precies goed liggen. Een tweede voordeel is dat de lijm niet je ledematen plakt.

   www.123lijm.com www.industrielijm.nl,  www.glaslijmen.com