Menu
Winkelwagen

MR Filler 20 ml

Filler 20 ml~ Samen met de Industrielijm gaten, naden en kieren opvullen of de lijmnaad verstevigen.
MR Filler 20 ml

MR FILLER ( Vulstof) 20 ml, gaten, naden , spleten vullen en lijmnaad verstevigen.

FILLER ( VULSTOF ) VOOR HET SNEL DOELTREFFEND VULLEN VAN KIEREN, GATEN, SPETEN EN NADEN IN UW LIJMVERBINDIGEN EN TEVENS HET VERSTERKEN VAN DE LIJMVERBINDING
 

Wat kun je met de Filler?
 

Filler  ( vulstof ) is voor het snel vullen van gleuven, gaten, voegen,  overbruggingen en het maken van versterkingen, en bijvoorbeeld om oneffenheden weg te werken bij het verlijmen van materialen ,  Filler maakt het mogelijk om samen met de MR Industriekrachtlijm, niet sluitende delen perfect te verlijmen. De MR Filler is ook zeer geschikt om de te verlijmen delen op te vullen, en is na 8 uren (5 minuten met gebruik van de MR Activator) af te schuren en over te schilderen.
 

Gebruiksaanwijzing:

Voor u begint met lijmen en opvullen moeten eerst de delen ontvet worden met de onze Ontvetter of alcohol. 
In het op te vullen deel doet u een klein beetje van de Industriekrachtlijm, dan schenkt u er een beetje Filler op en daarbovenop doet u weer Industriekrachtlijm. 
Na 8 uur uitharding is een vlak ontstaan dat u kunt afschuren en eventueel kunt overschilderen. Wilt U geen 8 uur wachten, kunt u het proces versnellen met de  Activator en het geheel is af te schuren en overschilderbaar in maximaal 5 minuten!
 

 

 

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
Slecht Goed
€8,75
Excl. BTW: €7,23
2 of meer €7,70
13 of meer €7,50
  • Voorraad: 18
  • Model: Filler
Deze website maakt gebruik van Cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. Privacy Policy.