Menu
Winkelwagen

MR Glaslijm, uv-lijm, gebruiksvriendelijke en glasheldere glaslijm, om volkomen onzichtbaar en glashelder glas, plexiglas, kristal en polycarbonaat lijmen.

Glaslijmen zo doe je dat.

Glaslijm kopen, maar welke, secondenlijm of MR glaslijm, uv-lijm.
Secondenlijm zal glas wel plakken, maar doordat glas nogal glad is, zal dit waarschijnlijk door wisselende temperaturen en vochtigheid meestal niet lang stand houden.


MR Glaslijm, uv-lijm is onzichtbaar, sterk en kristalhelder glas, kristal, plexiglas en polycarbonaat, maar ook rvs, aluminium en andere metalen op glas en is temperatuur en vocht bestendig


Welke glaslijm, uv-lijm gebruiken voor metaal op glas?

Om metaal zoals bijv. rvs en aluminium kunt u het best  MR Glaslijm, uv-lijm dik gebruiken.Onzichtbar glas, kristal, plexiglas, metaal op glas, rvs op glas en lexaan en polycarbonaat lijmen
doe je je met MR glaslijm, uv-lijm altijd volkomen onzichtbaar, sterk en glashelder.


Wat zijn de eigenschappen van deze MR Glaslijm?

Met deze lijm kan bijv. glas op glas, glas op metaal, glas op kunststof ( geen pe/pp ), rvs, aluminium etc. gelijmd worden en is ook zeer geschikt voor het verlijmen van plexiglas en kristal, een zijde moet minstens licht door latend zijn, hoe minder deze licht door laat, des te sterker moet het uv licht zijn.

Is het moeilijk om met MR Glaslijm, uv-lijm te werken?

De Glaslijm is gemakkelijk in gebruik, omdat de lijm pas begint te lijmen onder uv licht, u hebt dus alle tijd om de te lijmen delen op de goede plaats te krijgen, de lijm hardt pas uit als u het wilt.

Blijft Glaslijm, Uv Lijm altijd helder?
​​​​​​​

Deze glaslijm (UV lijm)  voldoet kwalitatief aan de hoogste eisen, waardoor vaak direct en helder zonlicht al voldoende is om de lijm te laten uitharden.
Ook donker gekleurd glas en plexiglas kan verlijmd worden, maar daar is meestal een sterkere  UV lamp  bij nodi
g.


Gebruiksaanwijzing van de MR Glaslijm:


 Allereerst ontvetten met puur aceton, of MR ontvetter.
MR UV-lijm is uiterst eenvoudig, u brengt de lijm eenzijdig op, u drukt de producten aan elkaar en laat ze tussen de 1 en 5 minuten onder een uv lamp uitharden, in de felle zon duurt het wat langer.
Verkeerd gelijmde delen zijn moeilijk los te krijgen ( vaak alleen maar mechanisch ) , overtuug u dus eerst of alles op de goede plaats zit, voordat u er uv licht op los laat.


Uitharding gebeurt door UV licht van bijv.: 

         *Zonlicht
       *Gezichtsbruiner
        *Zonnebank
        *UV lamp


Een transparante een component lijm op basis van:

  • cumohyldroperoxide(1-2.5%)
  • acrylzuuresther(1-5%)
  • Methacrylzuuresther (>10%)
  • Soortelijk gewicht: 1,09-1,16 g/cm³.
  • Temperatuurresistentie: -40ºC tot +125°C.
  • Afschuifsterkte (glas-staal): 105 kg/cm².
  • Treksterkte (glas-staal): 165 kg/cm².
  • Zelfontvlambaar bij temperaturen > 380ºC


Glaslijm, uv-lijm 50 gram plus uv-lamp met 12 leds
Nieuw
Model: MR uv-lijm 50 gram met 12 leds uv-lampje
Uv-lijm, glaslijm 50 gram met een 12 leds uv-lampje handig om glas, snel gemakkelijk, glashelder en blijvend onzichtbaar te lijmen.MR uv-lijm, lijmt binnen enkele seconden glashelder en onzichtbaar glas, kristal, plexiglas en rvs, aluminium en andere metalen op glas.Wat kun je met glaslijm (..
€50,50
Excl. BTW:€41,74
Uv-lijm, glaslijm dik ( gel )  50 gram, voor glas lijmen waar het opgevuld moet worden en het lijmen van rvs, aluminium op glas.
Nieuw
Model: MR uv-lijm dik ( gel ) 50 gram
Uv-lijm dik ( gel ) 50 gram, sterk vullende zeer heldere Glaslijm voor het makkelijk, helder en onzichtbaar lijmen van uw glas, kristal en plexiglas.Glaslijm, uv-lijm dik lijmt in enkele seconden zonder dat het te zien is en kristalhelder glas, plexiglas , polycarbonaat etc.Het grote voordee..
€42,50
Excl. BTW:€35,12
Glaslijm, uv-lijm dik ( gel ) 10 gram , met 100 ml ontvetter~rvs en andere metalen op glas lijmen. ook opvullen van glas bij speling, lijmt ook kristal en plexiglas
Nieuw
Model: MR Uv-lijm dik met 100 ml super ontvetter
Glaslijm, uv-lijm dik ( gel ) 10 gram, sterk vullende Glaslijm met 100 ml ontvetter.Uv-lijm, glaslijm, voor het onzichtbaar, snel en glashelder lijmen van uw glas, kristal en plexiglasUv-lijm, glaslijm dik lijmt in enkele seconden zonder dat het te zien is en kristalhelder glas, plexiglas , ..
€27,50
Excl. BTW:€22,73
Glaslijm, uv-lijm dik ( gel ) 250 gram ~ideaal om speling op te vullen bij het lijmen van glas, uitermate geschiktl om rvs en andere metalen op glas te lijmen. Lijmt ook zeer goed plexiglas.
Nieuw
Model: MR Glaslijm
Glaslijm, uv-lijm dik ( gel ) 250 gram, vullende Glaslijm voor het onzichtbaar lijmen van uw glas en metalen op glas, kristal en plexiglasUv-lijm, glaslijm dik  (gel ) lijmt in enkele seconden zonder dat het te zien is en kristalhelder glas, plexiglas , polycarbonaat etc.Het grote voordeel d..
€153,50
Excl. BTW:€126,86
Glaslijm, uv-lijm dik, 50 gram, met 51 leds uv-zaklamp
Nieuw
Brand: Palm Model: Dikke Glaslijm, uv-lijm 50 gram met uv-zaklamp
Glaslijm, uv-lijm dik en vullend, 50 gram, met 51 leds uv-zaklamplamp, een vullende glaslijm, lijmt onzichtbaar en kristalhelder glas op glas, metaal op glas, rvs, aluminium en andere metalen zeer snel en glashelder op glasGLAS LIJMEN IN ENKELE SECONDEN MET DEZE HELDERE EN 100% DOORZICHTIGE ..
€71,95
Excl. BTW:€59,46
Glaslijm, uv-lijm dik ( gel ) 10 gram ~om metaal op glas, plexiglas, kristal te lijmen en voor het opvullen van speling tussen gelijmde delen.
Nieuw
Model: MR glaslijm, uv-lijm dik
Glaslijm, uv-lijm dik ( gel ) 10 gram, sterk vullende Glaslijm voor het onzichtbaar lijmen van uw glas, kristal en plexiglasGlaslijm, uv-lijm dik lijmt in enkele seconden zonder dat het te zien is en kristalhelder glas, plexiglas , polycarbonaat etc.Het grote voordeel van deze dikke uv-lijm,..
€17,95
Excl. BTW:€14,83
Kristallijm,UV-LIJM 20 gram plus UV-ZAKLAMPJE MET 9 LEDS ( of 12 LEDS )
Nieuw
Model: Kristallijm,UV-LIJM 20 gram plus UV-ZAKLAMPJE MET 12 LEDS
KRISTALLIJM 20 GRAM, met uv-ledlampje met 9 of 12 leds.LIJM VOOR KRISTAL, ZOALS SWAROWSKI EN BOHEMIA, EN KLEIN GLASWERK MET EEN 9 of 12 LEDS UV-ZAKLAMP Waar gebruik je de kristal ijm voor? Met deze lijmset kunt u  kristal en klein glaswerk onzichtbaar en blijvend helder lijmen met behulp va..
€31,46
Excl. BTW:€26,00
KRISTALLIJM 10 GRAM MET 9 of 12 LEDS UV-ZAKLAMP
Nieuw
Model: KRISTALLIJM 10 GRAM MET 9 of 12 LEDS UV-ZAKLAMP
KRISTALLIJM MET 9 OF 12 LEDS UV-ZAKLAMPJEKristalhelder, onzichtbaar en super sterk kristal en klein glaswerk met kristallijm en een 9 of 12 leds Uv-zaklamp.Waar gebruik je de MR Kristallijm voor? Met deze lijmset kunt u kristal en klein glaswerk onzichtbaar en blijvend helder lijmen met beh..
€28,50
Excl. BTW:€23,55
GLASLIJM, UV-LIJM 250 GRAM, met 12 leds uv-zaklamp
Nieuw
Model: MR Glaslijm 250 Gram
MR GLASLIJM, UV-LIJM 250 GRAM MET 12 LEDS UV-ZAKLAMPJE, om bliksemsnel, met groot gemak, onzichtbaar glas, plexiglas en kristal te lijmenU bepaalt zelf wannneer de lijm uithardt, dat gebeurt pas als u er uv-licht op laat schijnen. Dus uiterst precies en onzichtbaar en glashelder lijmenAls u..
€167,50
Excl. BTW:€138,43
GLASLIJM, UV-LIJM 250 GRAM~Lijmt  glas, kristal en plexiglas glashelder
Nieuw
Model: Glaslijm 250 ml
MR GLASLIJM, UV-LIJM, 250 GRAM een must have om glas gemakkelijk, glashelder en onzichtbaar te lijmenMR Uv-lijm, lijmt binnen enkele seconden glashelder en onzichtbaar glas, kristal, plexiglas en rvs, aluminium en andere metalen op glas.Wat kun je met glaslijm ( uv-lijm )?  MR GLASLIJM. (..
€151,00
Excl. BTW:€124,79
GLASLIJM 50 GRAM, MET 100 ML ONTVETTER ~Onzichtbaar glas en kristal LIJMEN.
Nieuw
Model: GLASLIJM 50 GRAM, MET 100 ML ONTVETTER
UV-lijm, glaslijm 50 gram, plus  100 ml ontvetter, lijmt onzichtbaar en blijvend transparant GLAS, KRISTAL en polycarbonaat.Glaslijm, Uv-lijm, voor het onzichtbaar en helder lijmen van glas, kristal, plexiglas en lexaan en polycarbonaat. De materialen blijven met deze lijm helder en transparant...
€49,50
Excl. BTW:€40,91
UV-ZAKLAMP MET 100 LEDS PLUS 50 GRAM UV-LIJM EN 50 ML ONTVETTER ,om glas en kristal razend snel en onzichtbaar te lijmen.
Nieuw
Model: UV-ZAKLAMP MET 100 LEDS PLUS 50 GRAM UV-LIJM EN 50 ML ONTVETTER
UV-ZAKLAMP MET 100 LEDS, 50 GRAM UV-LIJM EN 50 ML ONTVETTER.50 GRAM UV-LIJM, 50 ML ONTVETTER EN UV-ZAKLAMP MET 100 LEDS OM SNEL GROTE OPPERVLAKTES TE LIJMEN.Onmisbaar voor de vakman en hobbyïst, die snel grotere oppervlaktes wil lijmen en de uv-lijm snel wil laten uitharden.Tevens zit er..
€84,75
Excl. BTW:€70,04
Weergeven 1 t/m 12 van in totaal 24
Deze website maakt gebruik van Cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. Privacy Policy.