Menu
Winkelwagen

Zoek je de BESTE Glaslijm, uv lijm, om volkomen onzichtbaar en glashelder glas, plexiglas, kristal en polycarbonaat lijmen die vindt je bij INDUSTRIELIJM.NL

GLASLIJM, UV LIJM, Onzichtbaar en volkomen Kristalhelder GLAS, KRISTAL en PLEXIGLAS lijmen

ONZICHTBAAR GLAS, KRISTAL EN PLEXIGLAS, METAAL OP GLAS, ROEST VRIJ STAAL OP GLASN, LEXAAN en POLYCARBONAAT LIJMEN, ALTIJD VOLKOMEN ONZICHTBAAR.

Wat zijn de eigenschappen van deze lijm?
Met deze lijm kan bijv. glas op glas, glas op metaal, glas op kunststof ( geen pe/pp ), rvs, aluminium etc. gelijmd worden en is ook zeer geschikt voor het verlijmen van plexiglas en kristal, een zijde moet minstens licht door latend zijn, hoe minder deze licht door laat, des te sterker moet het uv licht zijn.

Is het moeilijk om met glaslijm, UV LIJM te werken?
De lijm is gemakkelijk in gebruik, omdat de lijm pas begint te lijmen onder uv licht, u hebt dus alle tijd om de te lijmen delen op de goede plaats te krijgen, de lijm hardt pas uit als u het wilt.

Blijft Glaslijm, Uv Lijm altijd helder?
Deze glaslijm (UV lijm)  voldoet kwalitatief aan de hoogste eisen, waardoor vaak direct en helder zonlicht al voldoende is om de lijm te laten uitharden.
Ook donker gekleurd glas en plexiglas kan verlijmd worden, maar daar is meestal een sterkere  UV lamp  bij nodi
g.


Gebruiksaanwijzing:
Het gebruik is uiterst eenvoudig, binnen brengt u de lijm eenzijdig op, u drukt de producten aan elkaar en laat ze tussen de 1 en 5 minuten onde een uv lamp uitharden, in de felle zon duurt het wat langer.
Verkeerd gelijmde delen zijn moeilijk los te krijgen ( vaak alleen maar mechanisch ) , overtuug u dus eerst of alles op de goede plaats zit, voordat u er uv licht op los laat.


Uitharding gebeurt door UV licht van bijv.: 

         *Zonlicht
        *Gezichtsbruiner
        *
Zonnebank
        *
UV lamp


Een transparante een component lijm op basis van:

 • cumohyldroperoxide(1-2.5%)
 • acrylzuuresther(1-5%)
 • Methacrylzuuresther (>10%)
 • Soortelijk gewicht: 1,09-1,16 g/cm³.
 • Temperatuurresistentie: -40ºC tot +125°C.
 • Afschuifsterkte (glas-staal): 105 kg/cm².
 • Treksterkte (glas-staal): 165 kg/cm².
 • Zelfontvlambaar bij temperaturen > 380ºC


GLASLIJM, UV-LIJM DIK, voor metaal op glas, plexiglas, kristal telijmen
Nieuw
Model: MR glaslijm, uv-lijm dik
GLASLIJM, UV-LIJM DIK 10 gram, voor het onzichtbaar lijmen van uw glas, kristal en plexiglasUV-LIJM, GLASLIJM Lijmt in enkele seconden zonder dat het te zien is glas, plexiglas , polycarbonaat etc.Het grote voordeel is dat deze een gel is en uitermate geschik is om metaal op glas en plexigla..
€17,95
Excl. BTW:€14,83
GLASLIJM, UV-LIJM 250 GRAM, met 12 leds uv-zaklamp
Nieuw
Model: MR Glaslijm 250 Gram
MR GLASLIJM, UV-LIJM 250 GRAM MET 12 LEDS UV-ZAKLAMPJE, om bliksemsnel, met groot gemak, onzichtbaar glas, plexiglas en kristal te lijmenU bepaalt zelf wannneer de lijm uithardt, dat gebeurt pas als u er uv-licht op laat schijnen. Dus uiterst precies en onzichtbaar en glashelder lijmenAls u..
€167,50
Excl. BTW:€138,43
UV-LIJM ( GLASLIJM ) SPECIAAL 35 GRAM~met uv-zaklamp met 12 leds om uv-lijm snel uit te harden
Nieuw
Model: UV-LIJM ( GLASLIJM ) SPECIAAL 35 GRAM~met 12 leds uv-lamp.
 GLAS, KRISTAL, PLEXIGLAS EN METAAL OP GLAS LIJMEN MET BEHULP VAN EEN UV ZAKLAMPJEGLASLIJM, UV-LIJM, ook voor HR+++ GLAS EN ANDER GECOAT GLAS, lijmt glas en plexplexiglas en kristal  super snel, transparant en helder met of zonder uv-lamp, kan er geen uv-licht bij de lijm komen, dan doet de ..
€49,75
Excl. BTW:€41,12
UV-LIJM ( GLASLIJM ) SPECIAAL 35 GRAM~Lijm om glas met of zonder uv-licht te lijmen.
Nieuw
Model: UV-LIJM ( GLASLIJM ) SPECIAAL
GLASLIJM ( UV-LIJM ) SPECIAAL, lijm voor gewoon glas, hr+++ glas en ander gecoat glas.GLASLIJM DIE UITHARDT BIJ UV-LICHT EN ZONDER UV-LICHT BIJV. BIJ HR++ GLAS EN ANDER GECOAT GLAS OF OP PLEKKEN WAAR GEEN UV-LICHT BIJ DE LIJM KAN KOMEN.GLASLIJMEN ZONDER UV-LICHT IS MET DEZE LIJM DUS OOK MOGE..
€35,25
Excl. BTW:€29,13
GLASLIJM, UV-LIJM 250 GRAM~Lijmt glas, kristal en plexiglas glashelder
Nieuw
Model: Glaslijm 250 ml
MR GLASLIJM, UV-LIJM 250 GRAMUV-LIJM LIJMT BINNEN ENKELE SECONDEN GLAS, PLEXIXIGLAS, METAAL OP GLASWat kun je met glaslijm ( uv-lijm )?  GLASLIJM. (UV-lijm), lijmt in enkele seconden glas, plexiglas , polycarbonaat etc. Het grote voordeel is dan ook dat deze uithardt wanneer u dat wilt,..
€151,00
Excl. BTW:€124,79
GLASLIJM 50 GRAM, MET 100 ML ONTVETTER ~Onzichtbaar glas en kristal LIJMEN.
Nieuw
Model: GLASLIJM 50 GRAM, MET 100 ML ONTVETTER
 UV-LIJM ( GLASLIJM  ) plus  100 ml Ontvetter, lijmt onzichtbaar en blijvend transparant GLAS, KRISTAL en POLYCARBONAAT.GLASLIJM, UV LIJM VOOR HET ONZICHTBAAR EN HELDER  LIJMEN VAN GLAS, KRISTAL, PLEXIGLAS EN  LEXAAN, POLYCARBONAAT DE MATERIALEN BLIJVEN TRANSPARANT. Producteigenschappen:..
€49,75
Excl. BTW:€41,12
UV-ZAKLAMP MET 100 LEDS PLUS 50 GRAM UV-LIJM EN 50 ML ONTVETTER ,om glas en kristal razend snel en onzichtbaar te lijmen.
Nieuw
Model: UV-ZAKLAMP MET 100 LEDS PLUS 50 GRAM UV-LIJM EN 50 ML ONTVETTER
UV-ZAKLAMP MET 100 LEDS, 50 GRAM UV-LIJM EN 50 ML ONTVETTER.50 GRAM UV-LIJM, 50 ML ONTVETTER EN UV-ZAKLAMP MET 100 LEDS OM SNEL GROTE OPPERVLAKTES TE LIJMEN.Onmisbaar voor de vakman en hobbyïst, die snel grotere oppervlaktes wil lijmen en de uv-lijm snel wil laten uitharden.Tevens zit er..
€84,75
Excl. BTW:€70,04
GLASLIJM, UV-LIJM 20 GRAM~Lijmt binnen enkele seconden glashelder glas, kristal plexiglas en metaal op glas
Nieuw Populair
Brand: Palm Model: UV-lijm
UV-LIJM, GLASLIJM 20 GRAM, onzichtbaar, glashelder GLAS, KRISTAL POLYCARBONAAT en PLEXIGLAS lijmen.UV-LIJM LIJMT BINNEN ENKELE SECONDEN GLAS, PLEXIXIGLAS, METAAL OP GLAS Wat kun je met Glaslijm, Uv-lijm? GLASLIJM, UV-LIJM lijmt in enkele seconden glas, plexiglas , polycarbonaat etc. Het gr..
€20,95
Excl. BTW:€17,31
GLASLIJM, UV-LIJM 20 GRAM~PLUS 50 ML ONTVETTER~Glas en kristal helder en doorzichtig lijmen.
Nieuw
Model: UV-lijm
UV-LIJM, GLASLIJM 20 gram, met 50 ml Ontvetter razend snel en blivend dorzichtig en helder GLAS, KRISTAL, POLYCABONAAT en PLEXIGLAS lijmen.GLAS, KRISTAL EN PLEXIGLAS ONZICHTBAAR,  HELDER EN DOORZICHTIG LIJMEN.Wat kunt u met deze lijm?Met deze lijm kunt u probleemloos en snel glas, kris..
€27,75
Excl. BTW:€22,93
GLASLIJM, UV-LIJM 50 GRAM met 51 LEDS UV-ZAKLAMP
Nieuw
Model: UV-lijm 50 gram met 51 leds uv-zaklamp
GLASLIJM, UV-LIJM MET 51 LEDS UV-ZAKLAMP , LIJMT GLAS OP GLAS, RVS EN ANDERE METALEN GLASHELDER OP GLASGLAS LIJMEN IN ENKELE SECONDEN MET DEZE HELDERE EN 100% DOORZICHTIGE  GLASLIJMIs deze lijm gemakkelijk in gebruik? Glaslijm (UV-lijm), lijmt in enkele seconden glas, plexiglas , polyca..
€69,95
Excl. BTW:€57,81
KRISTALLIJM 10 GRAM, MET UV LED-LAMP MET 9 LEDS~Voor het lijmen van kristal en klein glaswerk
Nieuw
Model: KRISTALLIJM 10 GRAM MET 9 LEDS UV-ZAKLAMP
KRISTALLIJM 10 GRAM, met uv-ledlampje met 9 leds.LIJM VOOR KRISTAL, ZOALS SWAROWSKI EN BOHEMIA, EN KLEIN GLASWERK MET EEN 9 LEDS UV-ZAKLAMP Waar gebruik je de kristal ijm voor? Met deze lijmset kunt u  kristal en klein glaswerk onzichtbaar en blijvend helder lijmen met behulp van uv-licht. ..
€28,50
Excl. BTW:€23,55
UV-zaklamp met 12 leds plus 20 g uv-lijm
Nieuw Populair
Model: GLASLIJM 20 GRAM MET UV-ZAKLAMPJE VAN 12 LEDS
GLASLIJM, UV-LIJM, 10 gram plus 12 leds Uv-zaklampGLAS, KRISTAL, PLEXIGLAS EN METAAL OP G LAS LIJMEN MET BEHULP VAN EEN UV ZAKLAMPJEWaar gebruik je het uv-zaklampje voor? Om bij het lijmen van Kristal miniaturen van o.a. Swarovski, Bohemia kristal etc.de lijm te doen uitharden Gebru..
€35,95
Excl. BTW:€29,71
Weergeven 1 t/m 12 van in totaal 18
Deze website maakt gebruik van Cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. Privacy Policy.