Menu
Winkelwagen

Glas lijmen hoe gaat dat ? Met MR uv-lijm, glaslijm gaat dat gemakkelijk, snel onzichtbaar en glashelder.

Glas onzichtbaar en transparant lijmen? Zo doe je dat,

De meeste lijmen die je in huis of op je werkplek aantreft, zijn niet bedoeld om glas te verlijmen, zoals bijvoorbeeld de de gewone industie of seconde lijm.
Secondelijm en/of industrielijm hechten niet goed op super gladde oppervlaktes en kunnen niet goed tegen widdeling van temperaturen en vocht.

MR uv-lijm, glasllijm, om gemakkelijk, onzichtbaar en sterk glas te lijmen

Voor het lijmen van glas en glasreparaties is glaslijm, uv-lijm van Industrielijm.nl een prima keuze.
Onze MR Glaslijm, uv-lijm is de perfecte lijm voor alle soorten en doorzichtig, gekleurd, gebrandschilderd en getint glas.
De MR Uvlijm, glaslijm hecht bijzonder snel zonder klemmen of extra gereedschap ( uitgezonderd evt. uv-lampje ).
De MR Glaslijm, uv-lijm, is en blijft blijft transparant na uitharding, zodat u uw glas snel en onzichtbaar kan lijmen.

MR Glaslijm lijmt ook muurvast en glashelder metalen zoals aluminium en rvs op glas

De glaslijm, uv-liijm is ook water- en vaatwasbestendig.
Deze speciale glaslijm, uv-lijm is ontworpen om glas op glas en glas op andere niet poreuze materialen zoals metalen te lijmen, ook lijmt deze lijm erg goed plexiglas en polycarbonaat.Model: Glaslijm, speciaal voor het lijmen van beslag op glas.
Glaslijm Extra 10 gram, lijmt onzichtbaar, 100% helder, extra sterk en doorzichtig metaal op glas en plexiglas. Glaslijm Extra lijmt ook extreem sterk en onzichtbaar rvs en aluminium op glas en plexiglas.  Glaslijm Extra lijmt onzichtbaar scharnieren op douchedeuren waar een coating op zit om he..
€18,95
Excl. BTW:€15,66
Model: MR uv-lijm 50 gram met 12 leds uv-lampje
Uv-lijm, glaslijm 50 gram met een 12 leds uv-lampje handig om glas, snel gemakkelijk, glashelder en blijvend onzichtbaar te lijmen. MR uv-lijm, lijmt binnen enkele seconden glashelder en onzichtbaar glas, kristal, plexiglas en rvs, aluminium en andere metalen op glas. Wat kun je met glaslijm (..
€50,50
Excl. BTW:€41,74
Model: MR uv-lijm dik ( gel ) 50 gram
Uv-lijm dik ( gel ) 50 gram, sterk vullende zeer heldere Glaslijm voor het makkelijk, helder en onzichtbaar lijmen van uw glas, kristal en plexiglas. Glaslijm, uv-lijm dik lijmt in enkele seconden zonder dat het te zien is en kristalhelder glas, plexiglas , polycarbonaat etc. Het grote voordee..
€42,50
Excl. BTW:€35,12
Model: MR Uv-lijm dik met 100 ml super ontvetter
Glaslijm, uv-lijm dik ( gel ) 10 gram, sterk vullende Glaslijm met 100 ml ontvetter. Uv-lijm, glaslijm, voor het onzichtbaar, snel en glashelder lijmen van uw glas, kristal en plexiglas Uv-lijm, glaslijm dik lijmt in enkele seconden zonder dat het te zien is en kristalhelder glas, plexiglas , ..
€27,50
Excl. BTW:€22,73
Model: MR uv-lijm, glaslijm dik
Glaslijm, uv-lijm dik ( gel ) 250 gram, vullende Glaslijm voor het onzichtbaar lijmen van uw glas en metalen op glas, kristal en plexiglas Uv-lijm, glaslijm dik  (gel ) lijmt in enkele seconden zonder dat het te zien is en kristalhelder glas, plexiglas , polycarbonaat etc. Het grote voordeel d..
€153,50
Excl. BTW:€126,86
Brand: Palm Model: Dikke Glaslijm ( gel ), uv-lijm 50 gram met uv-zaklamp
Glaslijm, uv-lijm dik ( gel ), onzichtbaar en vullend, 50 gram, met 51 leds uv-zaklamplamp, een vullende glaslijm, lijmt onzichtbaar en kristalhelder glas op glas, metaal op glas, rvs, aluminium en andere metalen zeer snel en glashelder op glas GLAS LIJMEN IN ENKELE SECONDEN MET DEZE HELDERE ..
€71,95
Excl. BTW:€59,46
Model: MR glaslijm, uv-lijm dik
Glaslijm, uv-lijm dik ( gel ) 10 gram, sterk vullende Glaslijm voor het onzichtbaar lijmen van uw glas, kristal en plexiglas Glaslijm, uv-lijm dik lijmt in enkele seconden zonder dat het te zien is en kristalhelder glas, plexiglas , polycarbonaat etc. Het grote voordeel van deze dikke uv-lijm,..
€17,95
Excl. BTW:€14,83
Model: MR Glaslijm 250 Gram
MR GLASLIJM, UV-LIJM 250 GRAM MET 12 LEDS UV-ZAKLAMPJE, om bliksemsnel, met groot gemak, onzichtbaar glas, plexiglas en kristal te lijmen U bepaalt zelf wannneer de lijm uithardt, dat gebeurt pas als u er uv-licht op laat schijnen. Dus uiterst precies en onzichtbaar en glashelder lijmen Als u..
€167,50
Excl. BTW:€138,43
Model: Glaslijm 250 ml
MR GLASLIJM, UV-LIJM, 250 GRAM een must have om glas gemakkelijk, glashelder en onzichtbaar te lijmen MR Uv-lijm, lijmt binnen enkele seconden glashelder en onzichtbaar glas, kristal, plexiglas en rvs, aluminium en andere metalen op glas. Wat kun je met glaslijm ( uv-lijm )?  MR GLASLIJM. (..
€151,00
Excl. BTW:€124,79
Model: GLASLIJM 50 GRAM, MET 100 ML ONTVETTER
UV-lijm, glaslijm 50 gram, plus  100 ml ontvetter, lijmt onzichtbaar en blijvend transparant GLAS, KRISTAL en polycarbonaat. Glaslijm, Uv-lijm, voor het onzichtbaar en helder lijmen van glas, kristal, plexiglas en lexaan en polycarbonaat. De materialen blijven met deze lijm helder en transparant...
€49,50
Excl. BTW:€40,91
Model: UV-ZAKLAMP MET 100 LEDS PLUS 50 GRAM UV-LIJM EN 50 ML ONTVETTER
UV-ZAKLAMP MET 100 LEDS, 50 GRAM UV-LIJM EN 50 ML ONTVETTER. 50 GRAM UV-LIJM, 50 ML ONTVETTER EN UV-ZAKLAMP MET 100 LEDS OM SNEL GROTE OPPERVLAKTES TE LIJMEN. Onmisbaar voor de vakman en hobbyïst, die snel grotere oppervlaktes wil lijmen en de uv-lijm snel wil laten uitharden. Tevens zit er..
€84,75
Excl. BTW:€70,04
Model: GLASLIJM, UV-lijm 50 GRAM PLUS 50 ML ONTVETTER
Glaslijm 50 gram met 50 ml ontvetter, als u op bestellen drukt kunt u kiezen uit: dun, middeldik of dik ( gel ). De dikke lijm kunt u gebruiken als u moet opvullen en metalen zoals rvs en aluminium op glas moet lijmen. MR Glaslijm (Uv-lijm) lijmt uw glas, kristal en plexiglas eenvoudig, makkelij..
€44,75
Excl. BTW:€36,98
Weergeven 1 t/m 12 van in totaal 19
Deze website maakt gebruik van Cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. Privacy Policy.