Menu
Winkelwagen

Plexiglas makkelijk, sterk , onzichtbaar en super transparant lijmen met uv-lijm, glaslijm.

Met MR Glaslijm, uv-lijm lijmt u kristalhelder en super snel Plexiglas


Voor het het helder verlijmen van plexiglas kunt u kiezen voor cyaanacrylaat lijmen of MR glaslijm, uv-lijm.
De cyaan acrylatlijmen/secondelijmen hebben het nadeel dat ze soms niet helder uitharden en niet goed tegen wisselende temperaturen en vocht kunnen.
Bovendien als je die op elkaar drukt zitten ze vrijwel meteen vast en kun je niet meer corrigeren.

Kiest u echter voor MR uv-lijjm, dan hebt u een lijm die glashelder opdroogt en ook helder blijf, bovendien kunt u met de te lijmen delen schuiven net zo lang tot dze in de goede positie ligen.
De glaslijm, uv-lijm gaat pas uitharden als er uv-licht op schijnt, dit kan met behulp van direct zonlicht of nog beter met een uv-lamp met de juiste golflengte, welke u evt. in onze webwinkel kunt kopen.
Plexiglas verlijmd met MR glaslijm, uv-lijm blijven glashelder en de verbinding is sterker dan het matriaal zelf.
U kunt in onze webwinkel ook voordelige sets kopen van glaslijm, uv-lijm in combinatie met een uv-lamp.
Hoe zwaarder de uv-lamp goe groter het oppervlak en hoe sneller de lijm klus geklaard wordt.


U kunt met Glaslijm, uv-lijm ook plexiglas met metaal en glas verlijmen

U moet de te lijmen delen echter goed schoonmaken met alcohol of de MR Onvetter om het beste resultaat te krijgen, na het schoonmaken de delen goed droog wrijven.
Wilt u plexiglas echter op een muur of op hout bevestigen, dan kunt u dit best doen met een paar rvs schroeven, omdat de uv-lijm daarvoor minder geschikt is.

Hoe gebruik je Glaslijm, uv-lijm op z'n best?

       * Maak alles schoon en vevrij
       * Evt. handschoenen dragen om vingerafdrukken op de te lijmen delen te voorkomen
       * Doe het niet in de volle zon
       * Laat de zon op de lijm schijnen of nog beter gebruik een uv-lamp
       *Verwijder de lijmresten

Als u plexiglas op de kopse kant wilt lijmen, kunt u het best de uv-lijm, glaslijm dik ( gel ) gebruiken, met deze lijm kunt u ook opvullen.
Wilt u metaal op plexiglas of glas lijmen dan lukt dat het best met de dikke ( gel) Glaslijm, uv-lijm.
Denk er we om dat u ook niet teveel gebruikt, de lijm wordt aan 1 kant op gebracht en wel zo dat het opervlak geheel met lijm is bedekt, anders ontstaan er vacuüm vlekken tussen de delen.


Glaslijm, uv-lijm dik ( gel ) 250 gram ~ideaal om speling op te vullen bij het lijmen van glas, uitermate geschiktl om rvs en andere metalen op glas te lijmen. Lijmt ook zeer goed plexiglas.
Nieuw
Model: MR Glaslijm
Glaslijm, uv-lijm dik ( gel ) 250 gram, vullende Glaslijm voor het onzichtbaar lijmen van uw glas en metalen op glas, kristal en plexiglas Uv-lijm, glaslijm dik  (gel ) lijmt in enkele seconden zonder dat het te zien is en kristalhelder glas, plexiglas , polycarbonaat etc. Het grote voordeel d..
€153,50
Excl. BTW:€126,86
GLASLIJM, UV-LIJM 250 GRAM, met 12 leds uv-zaklamp
Nieuw
Model: MR Glaslijm 250 Gram
MR GLASLIJM, UV-LIJM 250 GRAM MET 12 LEDS UV-ZAKLAMPJE, om bliksemsnel, met groot gemak, onzichtbaar glas, plexiglas en kristal te lijmen U bepaalt zelf wannneer de lijm uithardt, dat gebeurt pas als u er uv-licht op laat schijnen. Dus uiterst precies en onzichtbaar en glashelder lijmen Als u..
€167,50
Excl. BTW:€138,43
GLASLIJM, UV-LIJM 250 GRAM~Lijmt  glas, kristal en plexiglas glashelder
Nieuw
Model: Glaslijm 250 ml
MR GLASLIJM, UV-LIJM, 250 GRAM een must have om glas gemakkelijk, glashelder en onzichtbaar te lijmen MR Uv-lijm, lijmt binnen enkele seconden glashelder en onzichtbaar glas, kristal, plexiglas en metalen op glas. Wat kun je met glaslijm ( uv-lijm )?  MR GLASLIJM. (UV-lijm), lijmt in enkele..
€151,00
Excl. BTW:€124,79
UV-ZAKLAMP MET 100 LEDS PLUS 50 GRAM UV-LIJM EN 50 ML ONTVETTER ,om glas en kristal razend snel en onzichtbaar te lijmen.
Nieuw
Model: UV-ZAKLAMP MET 100 LEDS PLUS 50 GRAM UV-LIJM EN 50 ML ONTVETTER
UV-ZAKLAMP MET 100 LEDS, 50 GRAM UV-LIJM EN 50 ML ONTVETTER. 50 GRAM UV-LIJM, 50 ML ONTVETTER EN UV-ZAKLAMP MET 100 LEDS OM SNEL GROTE OPPERVLAKTES TE LIJMEN. Onmisbaar voor de vakman en hobbyïst, die snel grotere oppervlaktes wil lijmen en de uv-lijm snel wil laten uitharden. Tevens zit er..
€84,75
Excl. BTW:€70,04
Glaslijm 50 gram met 50 ml ontvetter
Nieuw
Model: GLASLIJM, UV-lijm 50 GRAM PLUS 50 ML ONTVETTER
Glaslijm 50 gram met 50 ml ontvetter, als u op bestellen drukt kunt u kiezen uit: dun, middeldik of dik ( gel ). De dikke lijm kunt u gebruiken als u moet opvullen en metalen zoals rvs en aluminium op glas moet lijmen. MR Glaslijm (Uv-lijm) helpt je eenvoudig, onzichtbaar, snel en 100% helder gl..
€44,75
Excl. BTW:€36,98
GLASLIJM, UV-LIJM  50 GRAM met 51 LEDS UV-ZAKLAMP
Nieuw
Model: UV-lijm 50 gram met 51 leds uv-zaklamp
Glaslijm, uv-lijm 50 gram met 51 leds uv-lamp, lijmt glas op glas, rvs op glas, aluminium en andere metalen in enkele seconden glashelder op glas Glas, plexiglas en kristal lijmen in enkele seconden met deze heldere en 100% dorzichtige glaslijm Is deze lijm gemakkelijk in gebruik? Glaslijm (U..
€69,95
Excl. BTW:€57,81
Model: GLASLIJM 20 GRAM
MR GLASLIJM, UV-LIJM 20 gram, snel blijvend helder en onzichtbaar GLAS, KRISTAL , POLYCARBONAAT EN PLEXIGLAS lijmen GLASLIJM, GLAS HELDER EN ONZICHTBAAR LIJMEN, PLEXIGLAS, POLYCARBONAAT LIJMEN, MAAR OOK METAAL, RVS EN ALUMINIUM OP GLAS LIJMEN.   Is deze lijm gemakkelijk in gebruik? GLASLIJM,..
€20,95
Excl. BTW:€17,31
Model: GLASLIJM 10 GRAM
    MR GLASLIJM, uv-lijm 10 gram, lijmt in enkele enkele seconden, onzichtbaar, sterk en doorzichtig glas, kristal en plexiglas. Uv-lijm, Glaslijm, lijmt in enkele seconden volkomen helder, doorzichtig en onzichtbaar glas, plexiglas , polycarbonaat etc. Het grote voordeel is dan ook dat ..
€16,95
Excl. BTW:€14,01
Weergeven 1 t/m 8 van in totaal 8
Deze website maakt gebruik van Cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. Privacy Policy.