Menu
Winkelwagen

Blog RSS Feed

20 Jun Glas lijmen, kristal lijmen, plexiglas lijmen zo doe je dat
R 0 620
Glas lijmen met secondelijm is niet ideaal.Glas lijmen met secondelijm is geen goede oplossing, omdat deze vroeg of laat weer los laat door vocht of temperatuur verschillen. De beste methode is het gebruik van de Speciale Glaslijm ( uv-lijm ), deze..
15 Feb Gietijzer lijmen, staal en aluminium repareren en naden en kieren dichten.
R 0 2722
Metaal en Aluminium snel reparen en/of dicht makem. Met kneedbaar staal of kneedbaar aluminium kun je gaten en naden dichten in staal of aluminium. Eers goed schuren en ontvetten en vervolgens het kneedbaar staal of kneedbaar aluminium aanbrengen..
11 Apr Porselein, aardewerk en keramiek lijmen.
R 0 5922
Gebroken aardewerk, keramiek en porselein lijmen.Aardewerk en porselein kan men meestal het best met de  MR Industrielijm dun doen.Echter is het aardewerk poreus of zit er wat ruimte tussen de delen, gebruik dan de MR Industrielijm dik of de MR I..
01 Nov Glas, Kristal en Plexiglas lijmen, en metaal op glas lijmen.
R 0 1699
GLAS, RVS OP GLAS, METAAL OP GLAS, PLEXIGLAS EN KRISTAL LIJMEN.​​Hoe lijm je glas op z'n sterkst en transparant?Het lijmen van glas en kristal, kun je op z'n mooist en sterkst doen met onze uv-lijm, die na jaren lang zoeken en ontwikkelen altijd..
30 Nov Rubber op rubber,rubber op metaal hout en kunststof lijmen.
R 0 1589
 Het lijmen van rubber.Bij het lijmen van rubber op rubber, rubber op metaal, of rubber op alumnium is het belangrijk om te weten welk rubber er gelijmd moet worden. ​Is het rubber dat constant in- en uitveert, of rubber matten, waar bijvoorbeeld..
Weergeven 1 t/m 5 van in totaal 5
Deze website maakt gebruik van Cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. Privacy Policy.