Menu
Winkelwagen

Blog RSS Feed

05 feb. Gietijzer snel en vakkundig repareren/lijmen
R 0 378
Gietijzer kun je gemakkelijk reparerenHoe moet of kun je gietijzer het best repareren of lijmen?1* Zorg dat de te lijmen delen vet en stof vrij zijn.  2* Gebruik kneedbaar staal en nooit dunne industrielijm en ook geen dikke.  3* Kneed het kneedb..
20 jun. Glas lijmen, kristal lijmen, plexiglas lijmen doe je helder, onzichtbaar en als een fluitje van een cent
R 0 989
Glas lijmen met secondelijm is niet ideaal, dat kan ook gemakkelijk en glashelderGlas lijmen met secondelijm is geen goede oplossing, omdat deze vroeg of laat weer los laat door vocht of temperatuur verschillen. De beste methode is het gebruik van ..
15 feb. Gietijzer lijmen, staal en aluminium repareren en naden en kieren dichten.
R 0 3315
Metaal en Aluminium snel reparen en/of dicht makem.Met kneedbaar staal of kneedbaar aluminium kun je gaten en naden dichten in staal of aluminium. Eers goed schuren en ontvetten en vervolgens het kneedbaar staal of kneedbaar aluminium aanbrengen...
11 apr. Porselein, aardewerk en keramiek lijmen.
R 0 7019
Gebroken aardewerk, keramiek en porselein lijmen.Aardewerk en porselein kan men meestal het best met de  MR Industrielijm dun doen.Echter is het aardewerk poreus of zit er wat ruimte tussen de delen, gebruik dan de MR Industrielijm dik of de MR I..
01 nov. Glas, kristal en plexiglas helder, gemakkelijk en muurvast lijmen
R 0 2227
GLAS, RVS OP GLAS, METAAL OP GLAS, PLEXIGLAS EN KRISTAL LIJMEN.​​Hoe lijm je glas op z'n sterkst en transparant?Het lijmen van glas en kristal, kun je op z'n mooist en sterkst doen met onze uv-lijm, die na jaren lang zoeken en ontwikkelen altijd..
02 dec. Lijm om rubber op rubber en rubber op metaal te lijmen, maar ook schoenzolen lijmen.
R 0 1941
 Het lijmen van rubber.Bij het lijmen van rubber op rubber, rubber op metaal, of rubber op alumnium is het belangrijk om te weten welk rubber er gelijmd moet worden. ​Is het rubber dat constant in- en uitveert, of rubber matten, waar bijvoorbeeld..
Weergeven 1 t/m 6 van in totaal 6
Deze website maakt gebruik van Cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. Privacy Policy.