Menu
Winkelwagen

Lijm voor modelbouw, poreuze materialen zoals gips, balsahout en andere poreuze materialen, ook voor verticale verlijminge

Industrielijm dik 10 gram~Lijm voor poreuze materialen en delen die niet vlak zijn, poreus aardewerk enz.
Lijm voor modelbouw, poreuze materialen zoals gips, balsahout en andere poreuze materialen, ook voor verticale verlijminge
€11,95
Excl. BTW: €9,88
2 of meer €11,25
13 of meer €10,95
  • Voorraad: 15
  • Model: Industrielijm dik

 INDUSTRIELIJM DIK 10 GRAM~Sterke vullende lijm zeer geschikt voor verticale  verlijmingen en bovendien sterk vullend voor porscelein en aardewerk, ook zeer geschikt voor modelbouw.

INDUSTRIELIJM DIK VOOR POREUZE Of NIET VLAKKE MATERIALEN EN TE LIJMEN DELEN MET SPELING, VOOR PORSELEIN, AARDEWERK, KERAMIEK, ABS EN RUBBER EN VERTIKALE VERLIJMINGEN ETC>

Eigenschappen van deze lijm.

Met Industriekrachtlijm Dik, lijmt in enkele seconden dezelfde  en andere materialen zoals metaal, porselein, hout, keramiek, rubber, pvc, abs, glas, de meeste kunststoffen enzovoorts. De Industriekrachtlijm Dik is en blijft glashelder en is bestand tegen vocht, olie, benzine, alcohol en invloeden van hoge en lage temperaturen van ongeveer - 80 tot + 80 graden Celsius.

Net als bij de dunne MR Industrielijm zitten er in deze lijm geen oplosmiddelen. dus de materialen worden niet aangetast en tijdens het lijmen zijn er mogelijkheden om te corrigeren.

Deze lijm uitermate geschikt voor verticale verlijmingen en voor materialen die erg poreus zijn, dus zelfs als u een stukje mist kunt u het hiermee opvullen.

Niet geschikt voor stof, papier, polyethyleen, polypropyleen, (siliconen)rubber en P.T.F.E.

Deze verpakking heeft een dop met een metalen pennetje, waardoor hij niet  verstopt.

Gebruiksaanwijzing:
Alvorens te gaan lijmen eerst alles schuren en/of ontvetten met MR Ontvetter, Aceton of Alcohol, nooit met terpentine of wasbenzine!!
Betreft het een verse breuk van bijv. aardewerk dan is bovenstaande natuurlijk niet nodig.
Breng daarna DUN aan 1 zijde de MR Industrielijm aan, vervolgens een paar tellen stevig aandrukken en er is een sterke verbinding ontstaan.
Na 8 uur uitharden is het resultaat optimaal.

Ook verkrijgbaar in voordelige 20 grams verpakking!

 

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
Slecht Goed
Deze website maakt gebruik van Cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. Privacy Policy.