Menu
Winkelwagen

Lijmen, gaten en naden vullen van aluminium en andere metalen hout en harde kunststoffen.

Kneedbaar staal en aluminium, lijmen, vullen naden en kieren op en lijmen, Kneedbaar Staal/Aluminium is geschikt voor de meeste harde kunststoffen en hout.

Vloeibaar staal lijmt, dicht lekkages in leidingen repareert gietijzer en giet aluminium en is ook geschikt voor de meeste harde kunststoffen en  voor hout.

 HOTFIX 85 GRAM ~Reparatiepasta voor voorwerpen die zeer heet kunnen worden.
Nieuw
Model: MR HOTFIX 85 GRAM
MR HOTFIX 85 GRAM, de meest veelzijdige en gebruiks vriendelijke Reparatie PastaHOTFIX, reparatiepasta voor uitlaten, uitlaatspruitstukken, kachels , ovens en ale andere voorwerpen die zeer heet kunnen worden.  HOTFIX REPAREERT LEKKEN IN UITLATEN, UITSPRUITSTUKKEN, KATALYSATOREN EN KAPO..
€26,95
Excl. BTW:€22,27
Model: Vloeibaar staal
MR VLOEIBAAR STAAL, Metaalllijm, 30 MLGIETIJZER, REPAREREN, GIETIJZER LIJMEN, GATEN IN METAAL, GIETIJZER, HOUT, KUNSTSTOF DICHTEN, METAAL  LIJMENVloeibaar staal lijmt, dicht af en egaliseertVloeibaar staal is een 2 componenten materiaal, welke na 30 minuten handvast is en na 8 uur bij 20..
€15,95
Excl. BTW:€13,18
Model: Kneedbaar aluminium
MR KNEEDBAAR ALUMINIUM 115 GRAM, vult gaten en naden in aluminium en lijmt aluminium. GIETALUMINIUM LIJMEN, GATEN IN ALUMINIUM EN ANDERE METALEN WEG WERKEN, LEKKAGES VERHELPEN, NADEN IN ALUMINIUM EN ANDERE METALEN DICHTEN, VERKEERD GEBOORDE GATEN DICTEN. Hoe is de verwerkbaarheid van kne..
€21,50
Excl. BTW:€17,77
Model: Kneedbaar aluminium
KNEEDBAAR ALUMINIUM 56 GRAM KNEEDBAAR ALUMINIUM IS IDEAAL VOOR HET REPAREREN, AFDICHTEN, LIJMEN EN OPVULLEN VAN ALUMIUM EN GIETALUMINIUM Waar gebruik je kneedbaar aluminium voor?Kneedbaar Aluminium van is gemakkelijk en snel te verwerken en ideaal  voor het lijmen, repareren, afd..
€14,95
Excl. BTW:€12,36
Model: Kneedbaar staal
  Kneedbaar metaal/stal 115 gram, voor het lijmen van metaal en opvullen van gaten, naden en kieren in metaal en het repareren van lekkages in leidingenWordt ook gebruikt voor het lijmen van metaal, harde kunstoffen, hout keramiek en aardewerkKun je het goed verwerken? ..
€21,50
Excl. BTW:€17,77
KNEEDBAAR STAAL 56 gram
Populair
Model: Kneedbaar staal
  KNEEDBAAR METAAL 56 GRAMGIETIJZER LIJMEN, GATEN IN METAAL LIJMEN EN DICHTEN, NADEN DICHTEN .kNEEDBAAR METAAL/STAAL is super gemakkelijk te verwerken , en ideaal is voor het lijmen en afdichten van alle staalsoorten.Wat  voor toepassingen heeft kneed..
€14,95
Excl. BTW:€12,36
Weergeven 1 t/m 6 van in totaal 6
Deze website maakt gebruik van Cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. Privacy Policy.