Menu
Winkelwagen

Absoluut onze sterkste uv-lijm, glaslijm, 35 gram met uv-lamp met 12 leds om lijm snel uit te harden kan ook zonder uv-licht glas lijmen.

UV-LIJM ( GLASLIJM ) SPECIAAL 35 GRAM~met uv-lamp om lijm snel uit te harden
Nieuw
Absoluut onze sterkste uv-lijm, glaslijm, 35 gram met uv-lamp met 12 leds om lijm snel uit te harden kan ook zonder uv-licht glas lijmen.
€49,75
Excl. BTW: €41,12
  • Voorraad: 4
  • Model: UV-LIJM ( GLASLIJM ) SPECIAAL 35 GRAM~met 12 leds uv-lamp.

 

GLAS, KRISTAL, PLEXIGLAS EN METAAL OP GLAS LIJMEN MET BEHULP VAN EEN UV ZAKLAMPJE

GLASLIJM, UV-LIJM, ook voor HR+++ GLAS EN ANDER GECOAT GLAS, lijmt glas en plexplexiglas en kristal  super snel, transparant en helder met of zonder uv-lamp, kan er geen uv-licht bij de lijm komen, dan doet de lijm het ook erg goed alleen duurt het dan 3 tot 5 dagen ( afhankelijk van de temperatuur )

De lijm is gelachtig en moet met een ( mee geleverd ) kwastje worden op gebracht.
Doordat de lijm gelachtig is en erg sterk kunt u hem prima voor vertikale verlijmingen gebruiken.

Hoe is de lijm verpakt?
Deze wat dikkere, enorm sterke en super heldere, GLASLIJM zit verpakt in een metalen flesje en wordt geleverd met een penseeltje.
De speciaal ontwikkelde lijm, lijmt zowel met als zonder uv-licht en kan ook goed bij vertikale verlijmingen worden gebruikt, omdat hij  niet naar beneden loopt.


Wat is het bijzondere van deze lijm?
U kunt dus ook glas lijmen op plekken waar geen uv-licht bij de lijm kan komen, denk hierbij aan gecoat glas zoals bijv. hr+++ glas.
Ook kunt andere gecoate glazen lijmen, nde uitharding duurt dan 2 tot 3 dagen bij kamertemperatuur is het kouder, dan kan het langer duren.

Wat voor eigenschappen heeft de lijm?
De lijm hecht goed op alle soorten kozijn materialen, zoals hout, pvc (  niet op pe,pp en siliconen ) en alle gecoat of niet van coating voorzien glas en metalen.

Bestanddelen:
Urethane Polymeer                            30%-50%
Methaacrylaat                                    20%-50%
Accrylate  monomer   868-77-9           10%-30% 
Photoinitiator             947-19-3

Gebruiksaanwijzing:
Eerst goed schoon maken met MR Onvetter of als het materiaal er tegen kan aceton ( eerst uit proberen op een plek waar het niet opvalt.
Breng dan met het penseeeltje 1 zijdig de lijm aan en als er uv-licht door het glas komt gebruik dan een uv-lamp 3-4 minuten.
De lijm mag nooit geklemd worden of onder druk worden gezet, dan verandert de structuur van de lijm, evt. bij elkaar houden met een stukje tape.

Na 24 uur op kamertemperatuur is hij volledig uitgehard, is het kouder dan duurt dat langer.

Kan er geen uv-licht bij doe de lijm op een van de delen, druk het licht op elkaar ( mag nooit geklemd worden of onder druk worden gezet, dan verandert de structuur van de lijm ) evt. bij elkaar houden met een stukje tape en laat het 48-72 uur uitharden.

Gebruik geen primer of activator dat beïnvloedt de lijmsterkte nadelig.

Bewaar de lijm koel ( niet in de diepvries! )

.
                     

 

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
Slecht Goed
Deze website maakt gebruik van Cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. Privacy Policy.