Menu
Winkelwagen

Dikke vullende super sterke uv-lijm, glaslijm ook zeer geschikt om metalen zoals bijv. rvs en aluminium op glas te lijmen/

Glaslijm, uv-lijm dik ( gel ) 250 gram
Dikke vullende super sterke uv-lijm, glaslijm ook zeer geschikt om metalen zoals bijv. rvs en aluminium op glas te lijmen/
€153,50
Excl. BTW: €126,86
  • Voorraad: 10
  • Model: MR uv-lijm, glaslijm dik

Glaslijm, uv-lijm dik ( gel ) 250 gram, vullende Glaslijm voor het onzichtbaar lijmen van uw glas en metalen op glas, kristal en plexiglas

Uv-lijm, glaslijm dik  (gel ) lijmt in enkele seconden zonder dat het te zien is en kristalhelder glas, plexiglas , polycarbonaat etc.

Het grote voordeel deze dikke uv-lijm, Glaslijm is dat deze een gel is en dus uitermate geschik is om metaal op glas en plexiglas te lijmen
Hij hardt uit wanneer u dat wilt ( als, er uv-licht bij komt ) zodat u met uiterste precisie de te lijmen delen op de juiste plek kunt brengen, de lijm kleeft niet aan uw vingers.
Ook vult deze lijm op en blijft helder.
Als u hem daarna in direct zonlicht of onder een uv-lamp houdt (kan ook met gezichtsbruiner of zonnebank ), zijn de te lijmen delen in enkele seconden muurvast en glashelder op elkaar gelijmd.

Wat kun je allemaal lijmen?
U kunt ook bijv. glas op metaal of rvs, aluminium etc. lijmen als het uv-licht er maar aan een kant door kan schijnen, denk bijv. aan poten onder glazen tafels.

In de meeste gevallen is de verbinding sterker dan het materiaal.
De gelijmde delen blijven bovendien altijd glashelder.

 

Kan de lijm tegen hogere temperaturen?
Deze lijm is bestand tegen temperaturen van -40 graden tot plus minus +130 graden Celsius.

Dikte van de lijm:
De lijm is een stroperige gel en is de beste lijm om metaal op glas te lijmen, bovendien vult de lijm goed en is perfect voor verticale velijmingen.

Wilt  u een andere dikte, we hebben ook een middeldikke en een dunne glaslijm, uv-lijm

Gebruiksaanwijzing:
De vlakken ontvetten met pure aceton, droogwrijven met een doekje/keukenrol, dan de UV lijm opbrengen, stevig aandrukken en dan kunt u het met behulp van zonlicht,gezichtsbruiner of een UV lamp laten drogen, na 1 uur is er een PERMANENTE verbinding ontstaan.
Er moet ALTIJD een zijde lichtdoorlatend zijn, de UV lijm lijmt ook rookglas! Ook kunt u een uv lampje bestellen om de lijmen vele malen sneller uit te laten harden.

  


 

 

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
Slecht Goed
Deze website maakt gebruik van Cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. Privacy Policy.