Geen Verzendkosten in Nederland

Bij bestellingen boven €60,-

Beveiligde verbinding

Snelle verzending

voordelig in gebruik

Industrielijm Gel~Zeer sterke Industrielijm, die niet druipt, zeer geschikt voor poreuze materialen en verticale verlijmingen.


Rubber, Metaal, Rubber op metaal,  porselein, aardewerk, beton, kunststoffen lijmen? De IJZERSTERKE INDUSTRIELIJM GEL doet het allemaal.


INDUSTRIELIJM GEL 20 GRAM

Een super sterke industrielijm is de Industrielijm GEL in een tube van 20 gram, deze lijm is uitermate geschikt voor alles wat erg poreus is of delen die niet vlak zijn, de lijm vult tot ongeveer 1 mm (droogt bij niet sluitende delen in minimaal 180 seconden bij 20 °C). De lijm is door zijn dikte niet uit een flesje te krijgen en zit daarom in een goed afgesloten tube. Na gebruik de top van de tube goed schoonmaken met aceton of onze lijmverwijderaar om vastplakken van de dop te voorkomen.

Wat is er bijzonder aan Industrielijm Gel?

De Industrielijm Gel vult niet alleen de te lijmen delen goed op maar heeft ook een goede waterbestendigheid, een hoge slagkracht, loopt niet, druipt niet en is een makkelijk te verwerken product.

De Industrielijm GEL heeft een erg zuivere cyanoacrylaat gehalte (95% en meer) en maakt dit een van de meest zuivere secondelijmen. De dichtheid van de secondelijm GEL is bij  20 °C: 1,04 - 1,07 g/mL. de lijm kunt u ook gerust op wanden (verticaal) aanbrengen het druipt niet  ideaal voor in het huishouden, overtollige lijm haalt u zolang het nog niet opgedroogd is weg met pure aceton of MR lijmverwijderaar. hierna is het alleen nog los te krijgen door het warm te maken boven de 110 °C.

Deze lijm bij balsahout rubbers en kunststoffen in ongeveer 5 seconden  handvast, dit is extreem snel voor deze dikke Industrielijm GEL. (Op bewerkt en onbewerkt houd grenen, eiken beuken enz is de droogtijd tussen de 90-180 seconden).

Gebruiksaanwijzing:

Aan 1 zijde de Industrielijm gel aanbrengen de delen 20-50 seconden tegen elkaar aanhouden, 8 uren laten uitharden voor het optimale lijmresultaat. De lijm is niet geschikt voor teflon ,piepschuim! Polyethyleen of Polypropyleen, kunt u verlijmen nadat het met de MR PE/PP Primer voorbehandeld is. 
Verkeerd? Eerst de oude lijm verwijderen met de MR Lijmverwijderaar of Aceton daarna het bovenstaande nogmaals herhalen.


Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Industrielijm Gel 20 gram~Zeer sterke Industrielijm, die niet druipt, zeer geschikt voor poreuze materialen en verticale verlijmingen.

  • Model: Industrielijm gel voor poreuze materialen
  • Beschikbaarheid: 55
  • €15,75
  • Excl. BTW: €13,02

Tags: Vertical lijmen, poreuze materialen lijmen, lijm die niet druipt, lijm die niet morst