Geen Verzendkosten in Nederland

Bij bestellingen boven €60,-

Beveiligde verbinding

Snelle verzending

Voordelig in gebruik

MR Industrielijm dik 10 gram

MR INDUSTRIELIJM DIK 10 GRAM

INDUSTRIELIJM DIK VOOR POREUZE, NIET VLAKKE MATERIALEN EN TE LIJMEN DELEN MET SPELING, VOOR GLAS PORSELEIN, AARDEWERK, KERAMIEK, ABS EN RUBBER ETC.

Eigenschappen van de lijm.

Deze Industriekrachtlijm dik, op basis van alfa-cyaanacrylzuuresther vervaardigd, verbindt in enkele seconden dezelfde  en andere materialen zoals metaal, porselein, hout, keramiek, rubber, pvc, abs, glas, de meeste kunststoffen enzovoorts. De Industriekrachtlijm is en blijft glashelder en is bestand tegen vocht, olie, benzine, alcohol en invloeden van hoge en lage temperaturen van ongeveer - 80 tot + 80 graden Celsius.

Net als bij de dunne MR Industrielijm zitten er in deze lijm geen oplosmiddelen. dus de materialen worden niet aangetast en tijdens het lijmen zijn er mogelijkheden om te corrigeren.

MR Industriekrachtlijm dik heeft exact dezelfde lijm eigenschappen als de MR Industriekrachtlijm dun alleen is deze uitermate geschikt voor materialen die erg poreus zijn, dus zelfs als u een stukje mist kunt u het hiermee opvullen

Deze verpakking heeft een dop met een metalen pennetje, waardoor hij niet  verstopt.

Gebruiksaanwijzing:

Alvorens te gaan lijmen eerst alles schuren en/of ontvetten met MR Ontvetter, Aceton of Alcohol, nooit met terpentine of wasbenzine!!
Betreft het een verse breuk van bijv. aardewerk dan is bovenstaande natuurlijk niet nodig.
Breng daarna DUN aan 1 zijde de MR Industrielijm aan, vervolgens een paar tellen stevig aandrukken en er is een sterke verbinding ontstaan.
Na 8 uur uitharden is het resultaat optimaal.

 


Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

MR Industrielijm dik 10 gram

  • Model: Industrielijm dik
  • Beschikbaarheid: 53
  • €11,95
  • Excl. BTW: €9,88
  • 2 of meer €11,25
  • 13 of meer €10,95

Tags: Abs lijmen, o-ringen lijmen, porselein lijmen, aardewerk ijmen, kofferdeksel rubbers lijmen, hakken lijmen, schoenzolen lijmen