Menu
Winkelwagen

Industrielijm Elastic is en blijft enigzins elastisch, ideaal voor rubbers, die moeten in- en uitveren, maar ook voor afdichtings rubbers en schoenzolen.

MR Industrielijm Elastic 20 gram
Industrielijm Elastic is en blijft enigzins elastisch, ideaal voor rubbers, die moeten in- en uitveren, maar ook voor afdichtings rubbers en schoenzolen.
€16,95
Excl. BTW: €14,01
2 of meer €16,50
13 of meer €16,15
  • Voorraad: 26
  • Model: Industielijm Elastic

MR INDUSTRIELIJM ELASTIC 20 GRAM, voor schoenen, raamrubbers, deurrubbers etc.

INDUSTRIELIJM BLACKXXLLIJMT RUBBER OPRUBBER,RUBBER OP METAAL EN VELE ANDERE MATERIALEN IS FLEXIBEL EN VEERT MEE MET TRILINGEN, INVERINGEN, IDEAAL VOOR SCHOENZOLEN , RAAMRUBBERS, DEURRUBBERS ETC.

 

Wat is het verschil met andere lijmen?

Een van de weinige lijmen met de unieke eigenschap, dat hij FLEXIBEL is en blijft, waardoor hij bijvoorbeeld zeer geschikt is voor het lijmen van rubber wat telkens onder wisselende belasting staat of wordt verbogen zoals aandrijfriempjes, deurrubbers, schoenzolen, rubber op rubber en rubber op diverse materialen, bijv. metalen, kunststoffen, hout etc. ( geen pp/pe ) het repareren van schoenen, o-ringen, rubberen aandrijfriempjes,  raamrubbers, deurrubbers en nog vele andere verbindingen, verder is de lijm ook geschikt voor, leer etc.

De voordelen van deze lijm zijn dus:
Blijvend elastisch, voor het lijmen van rubber van groot belang.
Bestand tegen trillingen en stootbelastingen.

Gebruiksaanwijzing:

Alvorens te gaan lijmen eerst alles schuren en/of ontvetten met MR Ontvetterer, Aceton of Alcohol, nooit met terpentine of wasbenzine!!
Betreft het een verse breuk is dat vaak niet nodig.
Breng daarna DUN aan 1 zijde de Industrielijm elastic aan, vervolgens een paar tellen stevig aandrukken en er is een sterke verbinding ontstaan.

Na 8 uur uitharden is het resultaat optimaal.

 

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
Slecht Goed
Deze website maakt gebruik van Cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. Privacy Policy.