Geen Verzendkosten in Nederland

Bij bestellingen boven €60,-

Beveiligde verbinding

Snelle verzending

Zeer zuinig in gebruik

MR Kneedbaar aluminium 56 gram

KNEEDBAAR ALUMINIUM 56 GRAM

 

KNEEDBAAR ALUMINIUM IS IDEAAL VOOR HET REPAREREN, AFDICHTEN, LIJMEN EN OPVULLEN VAN ALUMIUM EN GIETALUMINIUM

 

Waar gebruik je kneedbaar aluminium voor?

Kneedbaar Aluminium van is gemakkelijk en snel te verwerken en ideaal  voor het lijmen, repareren, afdichten en opvullen van aluminium, gietaluminium, en andere metalen, maar ook voor reparaties in en om het huis,aan auto, boot en caravan, zoals lekkende waterbuizen, radiatoren, water- en benzinetanks, scheuren in metaal, steen, beton, hout, keramiek, porselein en diverse kunststoffen.

Waar kun je het nog meer voor gebruiken?

Dit  product is ook het ideale middel voor het opvullen van verkeerd geboorde gaten, het gladmaken van lasnaden en reparaties van scheurtjes in gegoten metalen. MR kneedbare Aluminium heeft een zeer goed hechting op aluminium en is lichtgrijs van kleur, maar het kan zeer goed ook gebruikt worden op ander metalen en vele kunststoffen en kan ook delen aan elkaar lijmen.

Niet geschikt voor polyethyleen, polypropyleen, (siliconen)rubber en P.T.F.E.

Gebruiksaanwijzing:
De te gebruiken hoeveelheid Kneedbaar Aluminium afknippen en kneden totdat er een gelijkmatige kleur ontstaat en het materiaal warm wordt, aanbrengen en even stevig aandrukken 20-30 minuten laten uitharden en het materiaal is verlijmd, na 8 uur uitharding is schuren, en boren mogelijk. 

Temperatuurbestendigheid van - 100 ºC tot ongeveer + 90 C , waarbij moet worden aangetekend dat bij een temperatuur van plus minus tussen 9o en 180 ºC het materiaal geleidelijk zacht gaat worden en kan verkleuren, na afkoeling zal het dan meestal zijn vaste vorm weer aannemen, dus voor zeer korte piekbelastingen meestal geen probleem.
Boven de 180 º C. niet bruikbaar.

Direct na gebruik de handen wassen met water en zeep!
 

 

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

MR Kneedbaar aluminium 56 gram

  • Model: Kneedbaar aluminium
  • Beschikbaarheid: 32
  • €14,95
  • Excl. BTW: €12,36

Tags: Aluminium repareren, kneedbaar aluminium, gaten dichten in aluminium, aluminium lijmen