Menu
Winkelwagen

Gaten repareren, naden dichten, lijmen van metaal, harde kustoffen, en hout

MR KNEEDBAAR STAAL 115 gram
Gaten repareren, naden dichten, lijmen van metaal, harde kustoffen, en hout
€22,50
Excl. BTW: €18,60
2 of meer €21,75
12 of meer €20,50
  • Voorraad: 28
  • Model: Kneedbaar staal

 

 

Kneedbaar metaal/staal 115 gram, voor het snel en sterk lijmen van metaal en opvullen van gaten, naden en kieren in metaal en het repareren van lekkages in leidingen

Wordt ook gebruikt voor het snel lijmen van metaal, harde kunstoffen, hout keramiek en aardewerk ook voor vochtige plekken en onderwater

Kun je het goed verwerken?

Kneedbaar Metaal
Dit product bestaat uit epoxy die gevuld is met kleine deeltjes metaal.
Is super gemakkelijk te verwerken en ideaal voor het afdichten van alle staalsoorten zoals aluminium, gietijzer, blik maar ook voor reparaties in en om het huis, schuur, auto, boot en caravan, zoals lekkende waterbuizen, radiatoren, water- en benzinetanks, scheuren in metaal, steen, beton, hout, keramiek, porselein en diverse kunststoffen.
Ook is Kneedbaar metaal het ideale middel voor het dicht maken van verkeerd geboorde gaten, het gladmaken van lasnaden en reparaties van scheurtjes in gegoten metalen en gietijzer. Wij verkopen Kneedbaar Aluminium, dit heeft een betere hechting op aluminium en is lichtgrijs van kleur.


Niet geschikt voor polyethyleen, polypropyleen, (siliconen)rubber en P.T.F.E.

Gebruiksaanwijzing:
De te gebruiken hoeveelheid afknippen en kneden totdat er een gelijkmatige kleur ontstaat en het materiaal warm wordt, aanbrengen en even stevig aandrukken 20-30 minuten laten uitharden en het materiaal is verlijmd, na 8 uur uitharding is schuren, en boren mogelijk. MR Kneedbaar Metaal is ook onder water aan te brengen.

Temperatuurbestendigheid van - 100 ºC tot ongeveer + 90 C , waarbij moet worden aangetekend dat bij een temperatuur van plus minus tussen 9o en 180 ºC het materiaal geleidelijk zacht gaat worden en kan verkleuren, na afkoeling zal het dan meestal zijn vaste vorm weer aannemen, dus voor zeer korte piekbelastingen meestal geen probleem.
Boven de 180 º C. niet bruikbaar.

Direct na gebruik de handen wassen met water en zeep!
 

 


 

 

 

 

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
Slecht Goed
Deze website maakt gebruik van Cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. Privacy Policy.