Menu
Winkelwagen

Filler om met de Industrielijm ( dun ) speling, gaten en oneffenheden weg te werken

FILLER< VULSTOF  50 ML
Nieuw
Filler om met de Industrielijm ( dun ) speling, gaten en oneffenheden weg te werken
€14,50
Excl. BTW: €11,98
2 of meer €15,75
13 of meer €15,50
  • Voorraad: 34
  • Model: FILLER, VULSTOF 50 ML

Beschikbare opties:

MR FILLER ( Vulstof ) 50 ml , om de naden en kieren samen met de MR Industrielijm op te vullen en de lijmnaad steviger te maken.

FILLER ( VULSTOF ) VOOR HET SUPER SNEL VULLEN VAN KIEREN, GATEN EN NADEN IN UW LIJMVERBINDIGEN EN TEVENS HET VERSTERKEN VAN DE LIJMVERBINDING.

Wat kun je met de Filler?

Filler ( vulstof ), is voor het snel vullen van gleuven, gaten, voegen,  overbruggingen en het maken van versterkingen, en bijvoorbeeld om oneffenheden weg te werken bij het verlijmen van materialen ,  Filler maakt het mogelijk om samen met de MR Industriekrachtlijm dun, niet sluitende delen perfect te verlijmen. De MR Filler is ook zeer geschikt om de te verlijmen delen op te vullen, en is na 8 uren (5 minuten met gebruik van de MR Activator) af te schuren en over te schilderen.Het is dus handig om er een flesje activator bij te kopen.

Gebruiksaanwijzing:

Voor u begint met lijmen en opvullen moeten eerst de delen ontvet worden met de onze Ontvetter of alcohol. 
In het op te vullen deel doet u een klein beetje van de Industriekrachtlijm, dan schenkt u er een beetje Filler op en daarbovenop doet u weer Industriekrachtlijm. 
Na 8 uur uitharding is een vlak ontstaan dat u kunt afschuren en eventueel kunt overschilderen. Wilt U geen 8 uur wachten, kunt u het proces versnellen met de  Activator en het geheel is af te schuren en overschilderbaar in maximaal 5 minuten!
 
V

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
Slecht Goed
Deze website maakt gebruik van Cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. Privacy Policy.