Menu
Winkelwagen

Moeilijk te lijmen producten lijmen

Model: MR Activator voor Industrielijm
Activator voor Industrielijm spuitbus 200 mlDe MR Activator industrielijm is perfect voor het snel uitharden van industrielijm/secondelijm.Deze lijm maakt het mogelijk om industrielijm en secondelijm tot wel 10x sneller te laten uitharden.Wat kun je met deze activator ?Je kunt het ge..
€15,95
Excl. BTW:€13,18
Model: FILLER, VULSTOF 50 ML
Mr Filler vulstof 50 ml (80 gram)Mr Filler is een vulmiddel om samen met de Mr Industrielijm gaten en naden op te vullen en de lijmnaad te versterken.De filler is een vulstof voor het snel vullen van kieren, gaten en naden in lijmverbindingen. En tevens ook voor het versterken van de lijmver..
€14,50
Excl. BTW:€11,98
Model: Filler
Mr Filler vulmiddel 20 ml (35 gram)Gebruik dit product samen met de dunne Industrielijm voor het vullen van gaten, naden, oneffenheden en het verstevigen van de lijmverbinding.Wat kun je met de Filler?Deze Filler (vulstof) is voor het snel vullen van gleuven, gaten, voegen, overbrugginge..
€8,75
Excl. BTW:€7,23
Model: Activator
Activator voor industrielijm 10 mlDeze  is een activator maakt het mogelijk om de lijm wel 10 maal sneller te laten uitharden en de lijmnaad te versterken.Voor welke verlijmingen kun je de MR Activator voor Industrielijm gebruiken?Voor verlijmingen van: Chroom Zink Poreuze mat..
€8,95
Excl. BTW:€7,40
Model: Doseenaaldjes professioneel 5 met verschillende diktes
Doseernaaldjes 5 stuks kopen?Gebruik dit product om lijm nauwkeurig te doseren.Ook heel goed te gebruiken om te lijmen op moeilijke plaatsen en daarbij de lijm heel nauwkeurig aan te brengen.Waar de naaldjes niet op passen:Epoxylijm MMA lijm Vloeibaar staalZijn de naaldj..
€6,95
Excl. BTW:€5,74
Model: PE/PP Primer
MR PE/PP PRIMERMET DE PE/PP PRIMER WORDT HET MOGELIJK OM PE/PP, TEFLON EN SILICONEN PRODUCTEN TE LIJMENWat doet de PE/PP Primer? De PE/PP Primer maakt het mogelijk om de kunststoffen Polyethyleen en Polypropyleen, teflon en siliconen zeer sterk te verlijmen, werkt tevens bij alle kunststoff..
€13,50
Excl. BTW:€11,16
Weergeven 1 t/m 6 van in totaal 6
Deze website maakt gebruik van Cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. Privacy Policy.