Menu
Winkelwagen

Sterke Rubberlijm

Rubberlijm kopen?

Dit is één van de sterkste rubberlijmen in zijn soort en lijmt ook EPDM.

Rubberlijm Black XXL is bestand tegen UV-licht en dus uitermate geschikt om rubbers van campers, caravans en boten te lijmen.

De rubberlijm Industrielijm Black XXL is gevuld met minuscule rubberdeeltjes om de verbinding soepel, sterk, veerkrachtig en UV-bestendig te houden.

Welke materialen kunt u lijmen met rubberlijm?

Hieronder een overzicht van de materialen waarbij rubberlijm gebruikt kan worden:

 • Aluminium
 • Rubber
 • RVS
 • Hout
 • Andere metalen

Deze lijm is ook uitermate geschikt voor alles wat op metalen gelijmd moet worden. Specifieke rubber verlijmingen o.a. rubber op rubber, rubber op metaal etc. Maar ook kunststof op metaal, hout op metaal en ook metalen onderling.

Wat kun je lijmen met Industrielijm Black XXL rubberlijm?

U kunt deze lijm op de volgende manier gebruiken:

 • Rubber op aluminium lijmen
 • Aluminium op aluminium lijmen
 • Rubber op metaal lijmen
 • Metaal op metaal lijmen
 • Autorubbers lijmen
 • Audio onderdelen lijmen, bijv. in luidsprekers de trillende onderdelen lijmen
 • Rubbers van caravan
 • Stoot- en andere rubbers van boten
 • Raamrubbers van auto’s, boten en caravans lijmen
 • Deurrubbers van auto’s, boten en caravans lijmen

Deze zwarte acrylaatlijm is kwalitatief nagenoeg niet aan veroudering onderhevig. De lijm is bijvoorbeeld uitermate geschikt voor autorubbers en alles wat trilt, schokt etc.

Houdbaarheid van deze rubberlijm

De lijm in de koelkast bewaren en voor gebruik op kamertemperatuur laten komen, alvorens deze geopend wordt (duurt minimaal een halfuur), om condensvorming in de fles te voorkomen.

Gebruiksaanwijzing van Black XXL rubberlijm.

Alvorens te gaan lijmen eerst de te verlijmen metaaldelen ontvetten met aceton of licht schuren. De kunststoffen of rubbers met de MR Ontvetter of alcohol.

Nooit met wasbenzine, thinner of spiritus!

Aan één zijde de MR Black XXL opbrengen en vervolgens 30-60 seconden aandrukken en 8 uur laten uitharden voor het optimale lijmresultaat.

De lijm is niet geschikt voor teflon, piepschuim, polyethyleen of polypropyleen, siliconen, dat kunt u meestal verlijmen nadat het met de MR PE/PP primer voorbehandeld is.

Model: Industrielijm BLACK XXL 100 Gram
BLACK XXL 100 GRAM ( gevuld met rubber deeltjes ), de beste rubberlijm verkrijgbaar.Lijm voor deurrubbers, kofferdeksel rubbers, raamrubbers, stofhoezen, rubbers op rvs, autorubbers, boot- en caravanrubbers, camperrubbers, schoenen en schoenzolen,maar ook voor rubber op aluminium etc. Wa..
€49,50
Excl. BTW:€40,91
Model: Industrielijm Black XXL
MR BLACK XXL 20 GRAM, de lijm bij uitstek om rubbers van auto’s, boten, caravans en boten te repareren.METAAL LIJMEN, RUBBER OP METAAL,  DEURRUBBERS,  KOFFERDEKSEL RUBBERS, SOOTRUbBERS RAAMRUBBERS, SCHOENEN EN SCHOENZOLEN LIJMEN, MAAR OOK VOOR RUBBER OP ALUMINIUM ETC.  Waarom Black XXL gebr..
€30,95
Excl. BTW:€25,58
Model: Industrielijm Black XXL
MR BLACK XXL 20 GRAM, de lijm bij uitstek om rubbers van auto’s, boten, caravans en boten te repareren.METAAL LIJMEN, RUBBER OP METAAL,  DEURRUBBERS,  KOFFERDEKSEL RUBBERS, SOOTRUbBERS RAAMRUBBERS, SCHOENEN EN SCHOENZOLEN LIJMEN, MAAR OOK VOOR RUBBER OP ALUMINIUM ETC.  Waarom Black XXL gebr..
€17,95
Excl. BTW:€14,83
Model: Industrielijm Black XXL
BLACK XXL 10 GRAM ( gevuld met rubber deeltjes ), de rubberlijm bij uitstek om bijv. rubber op rubber,  rubber op rvs en aluminium te lijmenRubber lijmen? Natuurlijk met Industrielijm Black XXL, extra sterke,  met rubber gevulde lijm van MR.Lijm voor deurrubbers, kofferdeksel rubbers, raamru..
€13,95
Excl. BTW:€11,53
Weergeven 1 t/m 4 van in totaal 4
Deze website maakt gebruik van Cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. Privacy Policy.