Menu
Winkelwagen

Handige hulpmiddelen

Lijmverwijderset, om industrie/secondelijm en glaslijm ( uv-lijm ) te verwijderen.
Nieuw
Model: MR Lijmset lijmverwijderaars
Setje van 2 lijmverwijderaars, voor Industrielijm 20 g ( ook secondelijm ) en voor Uv-lijm, Glaslijm 10 g Gebruiksaanwijzing lijmverwijderaar Industrielijm en Secondelijm: Als er lijm geknoeid is op harde materialen, kunt u de lijmresten dagen erna nog verwijderen met de MR Lijmverwijderaar. ..
€21,75
Excl. BTW:€17,98
Activator voor industrielijm, spuitbus 200 ml, versnelt de uitharding en versterkt de lijmverbinding vele malen.
Nieuw
Model: MR Activator voor Industrielijm
Activator voor Industrielijm spuitbus 200 ml De MR Activator industrielijm is perfect voor het snel uitharden van industrielijm/secondelijm. Deze lijm maakt het mogelijk om industrielijm en secondelijm tot wel 10x sneller te laten uitharden. Wat kun je met deze activator ? Je kunt het ge..
€15,95
Excl. BTW:€13,18
Doseerpistool 2 componentenlijm 50ml 1:1
Nieuw
Model: DOSEERPISTOOL VOOR 2 COMPONENTENLIJN PATRONEN VAN 50 ML
Doseerpistool voor 2 componentenlijm 50ml 1:1 Een sterk hoogwaardig dubbelloops lijmpistool om snel en nauwkeurig te doseren. Dit product is alleen geschikt voor het verwerken van 50ml cartridges/patronen.  Geschikt voor producten bestaande uit 2 componenten. Ideaal te combineren met onz..
€24,75
Excl. BTW:€20,45
Epoxylijm verwijderaar 100 ml
Nieuw
Model: Epoxylijm verwijderaar
Epoxylijm verwijderaar 100 ml Dit product helpt moeiteloos met het verwijderen van EPOXYLIJM. Het maakt niet uit of het uitgehard is of niet, het oplossen van de epoxylijm gaat eenvoudig. Wat doet Epoxylijm verwijderaar? Het is een zeer krachtig oplosmiddel en biologisch afbreekbaar. ..
€19,50
Excl. BTW:€16,12
Mengtuitjes ( mixertips ) , voor het automatisch mengen van de epoxylijm Industrie
Nieuw
Model: Mengtuitjes ( Mixertips )
MIXERTIPS 3 stuks, mengbuisjes voor de Epoxylijm Industrie. MET DEZE MIXERTIPS, MENGBUISJES, WORDT DE MMA LIJM ALTIJD IN DE JUISTE MENGVERHOUDING  GEMENGD, ZODAT EEN SPATEL MEESTAL NIET NODIG IS. Hoe werkt deze mixertip? De Bajonetsluiting los draaien en de mixertip erop draaien. Deze mixe..
€3,80
Excl. BTW:€3,14
ONTVETTER 100 ML~Sterke ontvetter voor industrie- en secondelijmen om uw te lijmen materialen vetvrij te maken en betere resultaten te krijgen.
Nieuw
Model: MR Ontvetter 100 ml
MR ONTVETTER 100 ML, om de te lijmen delen goed schoon te maken.   OM ERVOOR TE ZORGEN DAT DE TE LIJMEN DELEN GOED SCHOON EN VETVRIJ ZIJN , ZODAT ZE BETER HECHTEN. Wat doet de ontvetter? Om een goede lijmverbinding te krijgen is het absoluut nodig om de te lijmen oppervlaktes erg goed ..
€12,95
Excl. BTW:€10,70
Mr Filler vulstof 50 ml (80 gram)
Nieuw
Model: FILLER, VULSTOF 50 ML
Mr Filler vulstof 50 ml (80 gram) Mr Filler is een vulmiddel om samen met de Mr Industrielijm gaten en naden op te vullen en de lijmnaad te versterken. De filler is een vulstof voor het snel vullen van kieren, gaten en naden in lijmverbindingen. En tevens ook voor het versterken van de lijmver..
€14,50
Excl. BTW:€11,98
MIXERTIPS~mengbuisjes voor het VLOEIBAAR STAAL , EPOXYLIJM INDUSTRIE en MMA Lijm
Nieuw
Model: MIXERTIPS, MENGBUISJE
MIXERTIPS, mengbuisjes voor de JUISTE MENGVERHOUDING VAN VLOEIBAAR STAAL en de EPOXYLIJM INDUSTRIE( 3 stuks ) MET DEZE MIXERTIPS, MENGBUISJES, WORDT HET VLOEIBAAR STAAL EN DE EPOXYLIJM INDUSTRIE IN DE JUISTE VERHOUDING GEMENGD, ZODAT EEN SPATEL MEESTAL NIET NODIG IS.   Hoe werkt deze mixert..
€3,80
Excl. BTW:€3,14
Model: Lijmverwijderaar
MR LIJMVERWIJDERAAR 10 ml, voor het verwijderen van secondelijmen en industrielijmen Lijmverwijderaar verwijdert snel en grondig alle secondelijmen en industrielijmen. Verwijdert geen 2 componenten en uv-lijm, daar hebben we  andere producten  voor Waar gebruik je de lijmverwijderaar voor? D..
€8,25
Excl. BTW:€6,82
Model: Ontvetter
ONTVETTER INDUSTRIELIJM 50 ML, haalt vuil en vet snel van de te lijmen delen. VOOR HET LIJMEN DE TE LIJMEN DELEN VETVRIJ EN GOED SCHOON TE MAKEN IS ERG BELANRIJK.   Wat doet de ontvetter? Om een goede lijmverbinding te krijgen is het absoluut nodig om de te lijmen oppervlaktes erg goed t..
€9,25
Excl. BTW:€7,64
Model: Filler
Mr Filler vulmiddel 20 ml (35 gram) Gebruik dit product samen met de dunne Industrielijm voor het vullen van gaten, naden, oneffenheden en het verstevigen van de lijmverbinding. Wat kun je met de Filler? Deze Filler (vulstof) is voor het snel vullen van gleuven, gaten, voegen, overbrugginge..
€8,75
Excl. BTW:€7,23
Model: Activator
Activator voor industrielijm 10 ml Deze  is een activator maakt het mogelijk om de lijm wel 10 maal sneller te laten uitharden en de lijmnaad te versterken. Voor welke verlijmingen kun je de MR Activator voor Industrielijm gebruiken? Voor verlijmingen van:  Chroom Zink Poreuze mat..
€8,95
Excl. BTW:€7,40
Weergeven 1 t/m 12 van in totaal 13
Deze website maakt gebruik van Cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. Privacy Policy.