Menu
Winkelwagen

Handige hulpmiddelen

Lijmverwijderset
Nieuw
Model: MR Lijmset lijmverwijderaars
Setje van 2 lijmverwijderaars, voor Industrielijm 20 g ( ook secondelijm ) en voor Uv-lijm, Glaslijm 10 g Gebruiksaanwijzing lijmverwijderaar Industrielijm en Secondelijm: Als er lijm geknoeid is op harde materialen, kunt u de lijmresten dagen erna nog verwijderen met de MR Lijmverwijderaar. ..
€21,75
Excl. BTW:€17,98
Activator spuitbus 200 ml.~ Maakt het mogelijk om moeilijk te verlijmen materialen beter te verlijmen.
Nieuw
Model: MR Activator voor Industrielijm
  MR Activator voor Industrielijm 200 ml,voor snel uitharden van de lijm. ONZE ACTIVATOR MAAKT HET MOGELIJK OM INDUSTRIELIJM EN SECONDELIJM 10 MAAL SNELLER TE LATEN UITHARDEN. Wat kun je nog meer met deze activator? Ook Chroom en Zink en poreuze materialen zijn dan prima te verlijmen. ..
€15,95
Excl. BTW:€13,18
DOSEERPISTOOL VOOR 2 COMPONENTENLIJM PATRONEN VAN 50 ML
Nieuw
Model: DOSEERPISTOOL VOOR 2 COMPONENTENLIJN PATRONEN VAN 50 ML
Doseerpistool voor 2 componentenlijm patronen van 50 ml 1:1 Dit dubbelloops lijmpistool is alleen geschikt voor het verwerken van 50 ml cartridges. Geschikt voor producten bestaande uit 2 componenten. Ideaal te combineren met onze Epoxylijm Industrie 50 ml  en MMA Lijm  50 ml...
€24,75
Excl. BTW:€20,45
Mengtuitjes ( mixertips ) , voor het automatisch mengen van de epoxylijm Industrie
Nieuw
Model: Mengtuitjes ( Mixertips )
MIXERTIPS 3 stuks, mengbuisjes voor de Epoxylijm Industrie. MET DEZE MIXERTIPS, MENGBUISJES, WORDT DE MMA LIJM ALTIJD IN DE JUISTE MENGVERHOUDING  GEMENGD, ZODAT EEN SPATEL MEESTAL NIET NODIG IS. Hoe werkt deze mixertip? De Bajonetsluiting los draaien en de mixertip erop draaien. Deze mixe..
€3,80
Excl. BTW:€3,14
MIXERTIPS, MENGBUISJES VOOR INDUSTRIELIJM EXTRA
Nieuw
Model: MIXERTIPS, MENGBUISJES VOOR INDUSTRIELIJM EXTRA
MIXERTIPS, MENGBUISJES VOOR INDUSTRIELIJM EXTRA ( 3 stuks ) DEZE MIXERTIP, MENGBUISJE,  ZORGT ER VOOR DAT DE INDUSTRIELIJM EXTRA IN DE JUISTE VERHOUDING GEMENGD WORDT, ZODAT EEN SPATEL MEESTAL NIET NODIG IS.   Hoe werkt deze mixertip? De Bajonetsluiting los draaien en de mixertip erop dr..
€3,80
Excl. BTW:€3,14
ONTVETTER 100 ML~Sterke ontvetter om uw te lijmen projecten vetvrij te maken.
Nieuw
Model: MR Ontvetter 100 ml
MR ONTVETTER 100 ML, om de te lijmen delen goed schoon te maken.   OM ERVOOR TE ZORGEN DAT DE TE LIJMEN DELEN GOED SCHOON EN VETVRIJ ZIJN , ZODAT ZE BETER HECHTEN. Wat doet de ontvetter? Om een goede lijmverbinding te krijgen is het absoluut nodig om de te lijmen oppervlaktes erg goed ..
€12,95
Excl. BTW:€10,70
FILLER, VULSTOF  50 ML~Vulmiddel om samen met de MR Industrielijm gaten en naden op te vullen en de lijmnaad te versterken.
Nieuw
Model: FILLER, VULSTOF 50 ML
MR FILLER ( Vulstof )50 ml, vulmiddel om samen met de MR Industrielijm gaten en naden op te vullen en de lijmnaad te versterken.   FILLER ( VULSTOF ) VOOR HET SNEL VULLEN VAN KIEREN, GATEN EN NADEN IN UW LIJMVERBINDIGEN EN TEVENS HET VERSTERKEN VAN DE LIJMVERBINDING   Wat kun je met de Fil..
€15,95
Excl. BTW:€13,18
MIXERTIPS~mengbuisjes voor het VLOEIBAAR STAAL , EPOXYLIJM INDUSTRIE en MMA Lijm
Nieuw
Model: MIXERTIPS, MENGBUISJE
MIXERTIPS, mengbuisjes voor de JUISTE MENGVERHOUDING VAN VLOEIBAAR STAAL en de EPOXYLIJM INDUSTRIE( 3 stuks ) MET DEZE MIXERTIPS, MENGBUISJES, WORDT HET VLOEIBAAR STAAL EN DE EPOXYLIJM INDUSTRIE IN DE JUISTE VERHOUDING GEMENGD, ZODAT EEN SPATEL MEESTAL NIET NODIG IS.   Hoe werkt deze mixert..
€3,80
Excl. BTW:€3,14
Model: Lijmverwijderaar 10 ml
MR LIJMVERWIJDERAAR 10 ml, voor het verwijderen van secondelijmen en industrielijmen Lijmverwijderaar verwijdert snel en grondig alle secondelijmen en industrielijmen. Verwijdert geen 2 componenten en uv-lijm, daar hebben we  andere producten  voor Waar gebruik je de lijmverwijderaar voor? D..
€8,25
Excl. BTW:€6,82
Model: Filler
MR FILLER ( vulstof ) 20 ML, samen met De dunne Industrielijm voor het vullen van gaten, oneffenheden en het verstevigen van de lijnverbinding GATEN EN NADEN IN UW LIJMVERBINDIGEN EN TEVENS HET VERSTERKEN VAN DE LIJMVERBINDING   Wat kun je met de Filler? Filler  ( vulstof ) is voor het snel ..
€8,75
Excl. BTW:€7,23
Model: Doseenaaldjes professioneel 5 met verschillende diktes
Professionele doseernaaldjes ( 5 stuks ) om uiterts nauwkeurig te kunnen lijmen. LIJM NAUWKEURIG DOSEREN, OOK OP MOEILIJKE PLAATSEN EN HEEL  NAUWKEURIG DE LIJMM AANBRENGEN, DE NAALDJES PASSEN NIET OP EPOXYLIJM, MMA LijM  EN VLOEIBAAR STAAL. Kun je ze vaker als een keer gebruiken? Ze zijn va..
€5,45
Excl. BTW:€4,50
Weergeven 1 t/m 11 van in totaal 11
Deze website maakt gebruik van Cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. Privacy Policy.