Menu
Winkelwagen

Plexiglas makkelijk, sterk , onzichtbaar en super transparant lijmen met uv-lijm, glaslijm.

Met MR glaslijm, uv-lijm lijmt u kristalhelder en super doorzichtig Plexiglas.

Voor het het helder en onzichtbaar lijmen van plexiglas kunt u kiezen voor cyaanacrylaat lijmen of MR glaslijm, uv-lijm.
De cyaan acrylatlijmen/secondelijmen hebben het nadeel dat ze soms niet helder uitharden en niet goed tegen wisselende temperaturen en vocht kunnen.
Bovendien als je die op elkaar drukt zitten ze vrijwel meteen vast en kun je niet meer corrigeren.

Kiest u echter voor MR uv-lijjm, dan hebt u een lijm die glashelder opdroogt en ook helder blijf, bovendien kunt u met de te lijmen delen schuiven net zo lang tot dze in de goede positie ligen.
De glaslijm, uv-lijm gaat pas uitharden als er uv-licht op schijnt, dit kan met behulp van direct zonlicht of nog beter met een uv-lamp met de juiste golflengte, welke u evt. in onze webwinkel kunt kopen.


Plexiglas verlijmd met MR glaslijm, uv-lijm blijven glashelder en de verbinding is sterker dan het matriaal zelf.

U kunt in onze webwinkels ook voordelige sets kopen van glaslijm, uv-lijm in combinatie met een uv-lamp.
Hoe zwaarder de uv-lamp hoe groter het oppervlak en hoe sneller de lijm klus geklaard wordt.U kunt met Glaslijm, uv-lijm ook plexiglas verlijmen met bijv. glas, aluminium, rvs en andere metalen.

U moet de te lijmen delen echter goed schoonmaken met alcohol of de MR Onvetter om het beste resultaat te krijgen, na het schoonmaken de delen goed droog wrijven.
Wilt u plexiglas echter op een muur of op hout bevestigen, dan kunt u dit best doen met een paar rvs schroeven, omdat de uv-lijm daarvoor minder geschikt is.

Hoe gebruik je Glaslijm, uv-lijm op z'n best?

      * Maak alles schoon en vetvrij.
       * Evt. handschoenen dragen om vingerafdrukken op de te lijmen delen te voorkomen
       * Doe het niet in de volle zon
       * Laat de zon op de lijm schijnen of nog beter gebruik een uv-lamp
       *Verwijder de lijmresten

Als u plexiglas op de kopse kant wilt lijmen, kunt u het best de uv-lijm, glaslijm dik ( gel ) gebruiken, met deze lijm kunt u ook opvullen.
Wilt u metaal op plexiglas of glas lijmen dan lukt dat het best met de dikke ( gel) Glaslijm, uv-lijm.
Denk er we om dat u ook niet teveel gebruikt, de lijm wordt aan 1 kant op gebracht en wel zo dat het opervlak geheel met lijm is bedekt, anders ontstaan er vacuüm vlekken tussen de delen. 

Model: Glaslijm Extra met ontvetter en uv-lamp met 51 leds
Glaslijm Extra 50 gram met 100 ml ontvetter en uv-lamp met 51 leds, zeer sterke glaslijm, uv-lijm om o.a. metaal super sterk en onzichtbaar op glas te lijmenGlaslijm, uv-lijm Extra is een extra sterke glaslijm, welke super sterk metaal op glas en plexiglas lijmt, maar ook kristal, plexiglas en p..
€89,75
Excl. BTW:€74,17
Model: Glaslijm, uv-lijm Extra 20 gram
Glaslijm Extra 20 gram, lijmt onzichtbaar, 100% helder, extra sterk en doorzichtig metaal op glas en plexiglas. Glaslijm Extra lijmt ook extreem sterk en onzichtbaar rvs en aluminium op glas en plexiglas. Glaslijm Extra lijmt onzichtbaar scharnieren op douchedeuren waar een coating op zit om he..
€22,95
Excl. BTW:€18,97
Model: Glaslijm, speciaal voor het lijmen van beslag op glas.
Glaslijm Extra 10 gram, lijmt onzichtbaar, 100% helder, extra sterk en doorzichtig metaal op glas en plexiglas. Glaslijm Extra lijmt ook extreem sterk en onzichtbaar rvs en aluminium op glas en plexiglas. Glaslijm Extra lijmt onzichtbaar en sterk scharnieren op douchedeuren waar een coating op ..
€18,95
Excl. BTW:€15,66
Model: MR uv-lijm 50 gram met 12 leds uv-lampje
Uv-lijm, glaslijm 50 gram met een 12 leds uv-lampje handig om glas, snel gemakkelijk, glashelder en blijvend onzichtbaar te lijmen.MR uv-lijm, lijmt binnen enkele seconden glashelder en onzichtbaar glas, kristal, plexiglas en rvs, aluminium en andere metalen op glas.Wat kun je met glaslijm (..
€50,50
Excl. BTW:€41,74
Model: MR uv-lijm dik ( gel ) 50 gram
Uv-lijm dik ( gel ) 50 gram, sterk vullende zeer heldere Glaslijm voor het makkelijk, helder en onzichtbaar lijmen van uw glas, kristal en plexiglas.Glaslijm, uv-lijm dik lijmt in enkele seconden zonder dat het te zien is en kristalhelder glas, plexiglas , polycarbonaat etc.Het grote voordee..
€42,50
Excl. BTW:€35,12
Model: MR Uv-lijm dik met 100 ml super ontvetter
Glaslijm, uv-lijm dik ( gel ) 10 gram, sterk vullende Glaslijm met 100 ml ontvetter.Uv-lijm, glaslijm, voor het onzichtbaar, snel en glashelder lijmen van uw glas, kristal en plexiglasUv-lijm, glaslijm dik lijmt in enkele seconden zonder dat het te zien is en kristalhelder glas, plexiglas , ..
€27,50
Excl. BTW:€22,73
Model: MR uv-lijm, glaslijm dik
Glaslijm, uv-lijm dik ( gel ) 250 gram, vullende Glaslijm voor het onzichtbaar lijmen van uw glas en metalen op glas, kristal en plexiglasUv-lijm, glaslijm dik  (gel ) lijmt in enkele seconden zonder dat het te zien is en kristalhelder glas, plexiglas , polycarbonaat etc.Het grote voordeel d..
€153,50
Excl. BTW:€126,86
Brand: Palm Model: Dikke Glaslijm ( gel ), uv-lijm 50 gram met uv-zaklamp
Glaslijm, uv-lijm dik ( gel ), onzichtbaar en vullend, 50 gram, met 51 leds uv-zaklamplamp, een vullende glaslijm, lijmt onzichtbaar en kristalhelder glas op glas, metaal op glas, rvs, aluminium en andere metalen zeer snel en glashelder op glasGLAS LIJMEN IN ENKELE SECONDEN MET DEZE HELDERE ..
€71,95
Excl. BTW:€59,46
Model: MR Glaslijm 250 Gram
MR GLASLIJM, UV-LIJM 250 GRAM MET 12 LEDS UV-ZAKLAMPJE, om bliksemsnel, met groot gemak, onzichtbaar glas, plexiglas en kristal te lijmenU bepaalt zelf wannneer de lijm uithardt, dat gebeurt pas als u er uv-licht op laat schijnen. Dus uiterst precies en onzichtbaar en glashelder lijmenAls u..
€167,50
Excl. BTW:€138,43
Model: Glaslijm 250 ml
MR GLASLIJM, UV-LIJM, 250 GRAM een must have om glas gemakkelijk, glashelder en onzichtbaar te lijmenMR Uv-lijm, lijmt binnen enkele seconden glashelder en onzichtbaar glas, kristal, plexiglas en rvs, aluminium en andere metalen op glas.Wat kun je met glaslijm ( uv-lijm )?  MR GLASLIJM. (..
€151,00
Excl. BTW:€124,79
Model: GLASLIJM 50 GRAM, MET 100 ML ONTVETTER
UV-lijm, glaslijm 50 gram, plus  100 ml ontvetter, lijmt onzichtbaar en blijvend transparant GLAS, KRISTAL en polycarbonaat.Glaslijm, Uv-lijm, voor het onzichtbaar en helder lijmen van glas, kristal, plexiglas en lexaan en polycarbonaat. De materialen blijven met deze lijm helder en transparant...
€49,50
Excl. BTW:€40,91
Model: UV-ZAKLAMP MET 100 LEDS PLUS 50 GRAM UV-LIJM EN 50 ML ONTVETTER
UV-ZAKLAMP MET 100 LEDS, 50 GRAM UV-LIJM EN 50 ML ONTVETTER.50 GRAM UV-LIJM, 50 ML ONTVETTER EN UV-ZAKLAMP MET 100 LEDS OM SNEL GROTE OPPERVLAKTES TE LIJMEN.Onmisbaar voor de vakman en hobbyïst, die snel grotere oppervlaktes wil lijmen en de uv-lijm snel wil laten uitharden.Tevens zit er..
€84,75
Excl. BTW:€70,04
Weergeven 1 t/m 12 van in totaal 20
Deze website maakt gebruik van Cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. Privacy Policy.