Gebroken aardewerk, keramiek, porselein, rubber en schoenzolen lijmen.

Aardewerk, porselein en schoenzolen kan men meestal het best met de  MR Industrielijm dun doen.

Echter is het aardewerk poreus of zit er wat ruimte tussen de delen, gebruik dan de MR Industrielijm dik of de MR Industrielijm XXL of aardewerk dat erg warm  kan worden met Industrielijm HT, die bij temeraturen van 135 graden nog slagvast is en tegen piekbelastingen van 150 garden Celsius kan.

De Industrielijm HT is ongeveer 6 leer sterker dan elke andere Industrielijm maar hardt iets  langzamer uit omdat hij dikker is, waardoor hij gemakkelijker en langer te verschuiven is.
Een belangrijk detail daarbij is , dat de Industrielijm HT vele malen sterker en waterbestendiger is dan de gewone Industrielijm. De Industrielijm HT kan met gemak temperaturen van 135 graden Celcius  en in pieken 150 graden Celsius weerstaan en blift enigzins elastisch, kan dus veilig in de vaatwas!

Hoe moet je de Industrielijm HT aanbrengen?

​De lijm altijd 1 zijdig aanbrengen en niet de dik.

Hoe kan ik evt. gaatjes opvullen?
​Zijn er stukjes weg of helemaal kapot, dan kunt u deze gaatjes opvullen met de MR Filler.
U moet als u de Filler gebruikt wel de Industrielijm dun gebruiken, anders wordt hij niet/of heel traag door de lijm op genomen.

U moet eerst de lijm aanbrengen en dan de Filler, vervolgens kijkt u of er nog meer Filler in moet, is dat het geval, dan eerst weer de lijm en dan de Filler.

Is het gat of gaatje weg dan wacht u een halfuurtje dan kunt u het schuren en evt. over schilderen.

​www.123lijm.com,  www.industrielijm.nl